reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Ja w ten week dopielam swego dziewczyny mam szafe w zabudowie ( bez drzwi bo beda chyba w sr) dzis zlozone lozeczko i komode dla malego:)
Od jutra pranie prasowanie i bede sobie ukladac:) jakies tam polki i lampka zostala do zawieszenia jeszcze ale najwazniejsze stoi..ahh te chlopy moj dzis dumny ze zrobil synowi pol dnia skladal haha

reklama
Mi jeszcze nie doszła komoda maja czas do 1wrzesnia ale mam nadzieje ze jutro dostane wiadomosc ze ja wysyłaja bo bym wszystko ładnie poukładała musze jeszcze wyparzyc smoczka do szpitala teraz sobie przypomniałam

A ja nawet nie pomyślałam o tym :-) :-) jak dobrze, że można dziś tak internetowo pogadać :-)

A tak a propos paniki to ja jedynie póki co to z uwagi na totalna niechęć do prania rzeczy dla dziecka to zastanawiam się czy w ogóle zdążę zanim się urodzi :-) zazdroszczę tym, które mają już wszystko wyprane ale właśnie to robią :-) :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Hej. ja się cieszę że mam poprane i poprasowane i pochowane w woreczki strunowe wszystko. tzn jeszcze nie wszystko ale większość.

obudził mnie mały bo tak szalał ze nie było już opcji spania... czuje ze rośnie tyle dobrego ale bolesne to dla mnie już :)

znowu się zapowiada upał. .. czekam na ochłodzenie i jesień. .. chyba pierwszy raz ciesze się ze kończy się lato...

34tc ♡Tymon♡ +12kg

Życiowa i ja czuje sie w taki upał jak sflaczaly balonik. Ostatnio chwalilam sie jak to nie puchne i co ? Nogi mi wczoraj tak spuchly... nawet palce u stóp. Ja to nawet nie tyle cieszę sie z jesieni co po prostu chce już urodzic

Wiktorka na spuchniete nogi żel z ziaji z kasztana jest super. koszt kolo 5-6 zł a ulga jest.

ja z jednej strony tez chce urodzić a z drugiej jeszcze za wcześnie[emoji14]

34tc ♡Tymon♡ +12kg

Życiowa planuje wyrwać do 37 tygodnia :p później mi wszystko jedno byle by wyszła. Tak jak poczatek znosilam ok tak końcówka to katorga dla mnie. Wczoraj chwile posprzatalam i juz noc nie przespana bo brzuch twardnieje, masakra, wychodzi na to że nic nie powinnam.robic

reklama
Ja mam to samo, kręgosłup boli, brzuch twardnieje, spać się nie da i puchnie mi jedna noga.
Do tego non stop się denerwuję, że tyle rzeczy jeszcze nie jest gotowe a ja nie mam siły pchnąć ich do przodu. Jestem marudna i pewnie ciężko ze mną wytrzymać :(
Z drugiej strony cieszę się, że dopiero teraz mnie dopadło i mimo wszystko chciałabym doczekać do początku października.

Napisane na XT1068 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry