reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Życiowa głowa do góry napewno wszystko się ułoży. Może Twoj Tz załapał chwilowego lenia. Napewno zdążycie. A co do ślubu to naprawde podziwiam Cie. Jesteś miją bohaterką bo js bym nie miała siły ☺:)

reklama
Ja biorę 2 do karmienia a tą do porodu będę brała szpitalną bo tak radziła położną. Ponoć sa takie specjalne , że absorbują pot itp :-) najwyżej dam mamie do przeprania jedną jak uznam, że jest potrzeba. Generalnie w domu chodzę kilka dni w jednej więc myślę, że 3 dni dwie starcza...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Życiowa u nas to samo.. 34-tydzien skończony, dzis przywiezlismy wanienke, reszte ciuszkow i moj zdziwiony, że tyle tego i że przesadzam bo za dużo... tylko mamy na różny wiek. Zły, że nie ma gdzie trzymać, a no nie ma bo jak pokoik nie gotowy to ja szafy nie zamawialam. Stwierdzilam, że sam musi dojrzeć i to dostrzec ja już nie mam sił. Dzis wstawilismy pierwsze pranie o dziwo z jego inicjatywy, co z tego jak musze na głowie stawać, żeby miejsce znalezc na to wszystko

Zyciowa głowa do góry kto nie da rady jak nie my kobiety jestesmy najsilniejsze dom rodzina to przeciez nasz zywioł wystarczy dobrze sie wyspij rano jak wstaniesz zrob plan co trzeba po kolei zrobic i gwałcic chłopa po kolei co ma robic bo jak sie paluchem nie pokaze to chłopy tepe stworzenia tak wiec głowa do gory ZYCIOWA trzymam kciuki za lepszy humor jutro

Patka napewno wystarcza , do tego dobre podkłady wkładki laktacyjne matki pieluszki bo maluszkowi pewnie się uleje wiec nie ma strachu ze prze te 48 h dwie koszlulki sie zniszcza

Ale on sam nie zrobi. musi mieć fachowca.

rozwalilam szafę w przedpokoju to wielkie.oburzenie najpierw a później ze on to zrobi wiec tyle dobrego. jutro ja do końca zdemontuje. we wtorek przyjdzie fachowiec i się coś ruszy hurra! :)
wczoraj go siłą do leroy wyciagnelam żeby zobaczyć jakie w ogóle są ceny tego co chcemy zrobić. ..
wiecie różnica między nami jest taka ze ja mieszkałam sama od 19roku życia a on się wyprowadził z domu rodzinnego trzy lata temu jak zamieszkalismy razem...
ja serio dużo rzeczy musiałam robić sama... a on nie koniecznie i ma mało wiary w moje możliwości i umiejętności[emoji14]
ale widzę ze się przekonuje ze nie gadam żeby gadać. ..
ok. juz jest ok serio hihi

dziękuję za wsparcie i miłe słowa :*

34tc ♡Tymon♡ +12kg

W sumie tak myślę, że z tych dwóch co mam to tej jeden mi nawet byłoby szkoda zniszczyć w szpitalu..i chyba zamówię jeszcze jedna taka za 20 zł :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Zyciowa ja mam 7latke ale powiem ci ze z niej spioch bo spi do 9-10 bo jak ona twierdzi ma wakacje i moze wieczorem posiedziec do 10 to i pospac moze dłuzej ale juz jej sie konczy jezcze tylko trzy dni i szkoła i ranne budzenie

reklama
Do góry