reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Oj to dobrze bo ja to jestem panikara;) wszystko mnie stresuje w tej ciąży . Poprostu bardzo sie martwie o mojego maluszka:)
Super Tekila pochwal sie efektami sesji ☺

mnie wczoraj wieczorem tez chwycił taki bol w dole pleców aż się wystraszyłam ze zaraz mi coś pęknie a potem sobie przypomniałam ze przecież to 32 tc i mały sie obraca wiec naciska na nerwy. Musze jak najszybciej skończyć czytać Heidi Murkoff " w oczekiwaniu na dziecko" aby wiedzieć co mnie jeszcze czeka.

reklama
Dziewczyny u mnie juz 35tydzien zaczynam panikowac ze to moze byc juz w kazdej chwili jedynie do torby musze wrzucic skarpetki i cos do jedzenia tylko w moim przypadku nie wiem co zeby cukrow nie podniosło .W czwartek mam wizyte ciekawe czy wystawi juz skierowanie do szpitala

Swistak ja jak bylam spokojna to w pt weszlam w 35tc i panikuje ze to juz tak blisko!!!
A ja pranie dopiero pierwsze wstawilam dla malego i meble sie wlasnie skladają!
Torbe mam dla siebie tak nie calkiem spakowana a dla malego dopiero bede prala dzis i jutro rzeczy to spakuje.

No Wy 3 tyg przede mną i tak naprawde to może być już zaraz. Ja też musze się zabrać za pranie i prasowanie rzeczy bo jeszcze nic nie zrobione.

Ostatnia edycja:
ja mam dwie do karmienia takie ale myślę że wezmę jedną jakąś starszą żeby do porodu mieć albo kupię jeszcze taką byle jaką

jejku ja też powinnam chyba coś z torbą zacząć działać. .. ale wszelkie chęci mnie opuściły. ..
remont przedpokoju w martwym punkcie... malowanie sypialni tez...
za trzy tygodnie ślub a mi się nic nie chce...
dola mam dzisiaj jakiegoś. pół dnia przeplakalam nie wiem czemu. głowa mnie tylko rozbolala. ..
ja bym działać chciała ale sama już nie dam rady a mój to taki jakiś olewatorski ton przybrał i chyba myśli ze samo się zrobi...
jutro wieczorem łóżeczko przyjedzie a ja nie widzę sensu go skręcać bo po co skoro sypialnia nie ruszona. ..
do tyłka wszystko :(

33tc ♡Tymon♡ +12kg

reklama
Do góry