reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

U nas też skwar, my bylismy w ikei i jedziemy na urodzinki do znajomych wiec nastepny aktywny weekend. Mi brzuszek sie obniża chyba juz widać bo wszyscy zauważają

reklama
Patka, mnie kręgosłup dokucza od ponad tygodnia już tak na maksa. Właściwie to w ogóle nie mogę siedzieć dłużej w jednej pozycji bo w jednym miejscu czuję taki dotkliwy ból i jak się zacznie w którymś momencie dnia to trzyma mnie już do wieczora. Boję się, że to już tak będzie do końca :/

Napisane na XT1068 w aplikacji Forum BabyBoom

Męczy mnie juz ten skwar wole tak jak bylo.wczesniej nie musze miec ciepla...
W domu duchota dopiero skonczylam.ogarnianie ciuchow i.wszystkiego,szafa zamontowana w zabudowe ale narazie bez drzwi:D dojadą w tyg.
Jutro akcja skladanie mebelkow dla synka a ja za pranie sie chyba biore albo w pn zalezy od sil jutro bo.dzis troche dalam sobie w kosc..

Patka, jak jest tak źle to pomyśl może o tym, żeby do jakiegoś specjalisty pójść, jeszcze ładne parę tygodni przed tobą. Może da jakieś plastry chociaż czy coś, szkoda żebyś się tak męczyła.

Sent from my XT1068 using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Oj to dobrze bo ja to jestem panikara;) wszystko mnie stresuje w tej ciąży . Poprostu bardzo sie martwie o mojego maluszka:)
Super Tekila pochwal sie efektami sesji ☺

Do góry