reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Witajcie kobitki, ja mam dzisiaj baby shower, imprezujemy w ogrodzie bo stwierdziłam ze łatwiej mi bedzie grila zrobić:) "za moich czasów" to sie gości zapraszało jak maleństwo juz było na świecie no ale koleżanki mnie męczyły ze tak bedzie lepiej zobaczymy...
Trzymajcie kciuki za pogodę bo nie wiem gdzie je upcham jak bedzie lało:(
A do tego moja córa jak skakała wczoraj wieczorem to walnęła sie w palec u stopy, palec ok ale poniżej całe sine wiec jeszcze wizyta na pogotowiu nas czeka...

reklama
U nas dziś żar się z nieba leje :-\ j siedzę na działce na tarasie z wentylatorem i miska zimnej wody:-\ nasz basen już wypuściliśmy więc średnio...a mama zrobiła mi wykład dlaczego nie mogę się kąpać jak do nich poszłam i się wkurzyłam i siedzę z nogami w misce :'( twierdzi, że od zimnej wody mogę dostać skurczy!?? Tłumacze jej, że przecież najpierw się schłodzę itp ale ona swoje i teraz męczę się u siebie:-\

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas dziś żar się z nieba leje :-\ j siedzę na działce na tarasie z wentylatorem i miska zimnej wody:-\ nasz basen już wypuściliśmy więc średnio...a mama zrobiła mi wykład dlaczego nie mogę się kąpać jak do nich poszłam i się wkurzyłam i siedzę z nogami w misce :'( twierdzi, że od zimnej wody mogę dostać skurczy!?? Tłumacze jej, że przecież najpierw się schłodzę itp ale ona swoje i teraz męczę się u siebie:-\

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

u mnie tez cieplutko, wiec siedzę sobie w domu ale za godzinę jest plan wyjścia na balkon z książka :)

reklama
U nas tez dzis skwar ale teraz zbieram sie bo sa imprezki u nas na zakonczenie wakacji młoda juz niemoze wysiedziec a ja przedłuzam o choc pare minut zeby nie isc na ten skwar .Wczoraj i dzis do poludnia miałam tak ciezki brzuszek tak ze myslałam ze młody przytył w pol dnia o dwa kilo masakra a tu jeszcze ponad miesiac to ja juz chyba bede sie czołgac juz teraz siostrzenica sie ze mnie smieje ze chodze jak toczaca sie kulka z boku na bok

Do góry