reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Pojechalismy razem wanienka przewijak kupiony:)
Duzo dzis z zakupami nadrobilam i spakowalam częsc rzeczy do torby szpitalnej.
Jutro i pojutrze akcja meble bo rzeczy dla malego mam w kazdym kącie w duzym pokoju.Mam nadzieje,ze po week bede mogla spojrzec wkoncu na gotowy pokoj bo tatus sie zobowiazal ze w nd posklada synkowi mebelki a jak.wszedl do smyka ze mna to latal i mi pokazywal ciuszki i ze on wszystko kupi dla niego:) juz mi lepiej ze nie tylko mnie cieszy to wszystko

Betka to super, że udało sie nadrobic z zakupami :-) mi właśnie wanienki brakuje, leżaczek chce jeszcze zamówić, torby nie mam spakowanej tylko ją troche przeczyscilam bo zakurzona była ;p Pociesze Cie, że mój tez nie kwapi sie do zakupów, ale On raczej wychodzi z założenia, że lepiej jak sama sobie wybiore wszystko niz mialoby byc na niego potem ;) a poza tym robienie zakupow to zawsze dla niego była kara hehe. Meble powoli sie skladaja ;), zostala komoda z przewijakiem.

Jurczux zgadzam sie co do tego jedzenia, oj przyjaciolka bedzie miala przerabane ;) mój mąż nie gotuje, ani tym tematem sie nie inreresuje, wiec przynajmniej będę miec spokój pod tym względem, ewentualnie bedzie pilnowac, zebym nie piła coca coli ;p nie chciala hamburgera ;)

Co do zakupów to każdy niech kupuje co chce, jedni innym zazdroszcza a inni mogliby kupic wiele a uważają, że sporo rzeczy jest zbędnych. Ja akurat na dzieciach nie oszczedzam i myślę, że jak mozna sobie ułatwić życie to dlaczego nie. Przed urodzeniem dziecka znajomi mówili, że nie ma co kupowac drogiego wózka, max do 1 tys. A to tak naprawde kazdego sprawa, na co go stac albo czego mu potrzeba, jednym wystarczy wózek za 500zl nawet jakby stac byloby ich na drozszy a inni kupia za 3tys. Mi teraz odpadl zakup wózka i łóżeczka bo mam po córce to moge troche poszaleć z czym innym ;p

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

Racja,kazdy ma swoj rozum i wie na co i za ile moze sobie pozwolic najgorzej jak ktos wtyka nosa w nie swoje sprawy.
Ja mysle,ze kupuje wszystko z rozsądkiem a ze wozek tesc kupowal.bo pierwszy wnuk to najtanszy nie byl ale najdrozszy tez nie:D

my tez już dziś po zakupach kupiliśmy pieluchy kocyki otulacze , teraz został tylko kombinezon na wyjście ze szpitala i mamy wszystko :) no i ja muszę sobie kupić artykuly higieniczne do szpitala czytałam dziś opinie i najlepiej wypadają produkty Canpol Babys wiec sobie na probe wezmę po paczuszce

Canpol są fajne bo jakby taliowane i będą lepiej przylegac niz te proste bella. Widzialam tez, że canpol ma laktator i kolezanka mówiła, że bardzo dobry, a ja mam już ten aventa troche żałuję, ale cóż

Wiktorka no ja mam wlasnie ten elektryczny Canpol a Ty avent elektr tez?
Kurde kupilam wczoraj Belli wlasnie wkladki i jakies takie jak poduchy mi sie wydaja no i niedopasowane jak piszesz,ale moze sie nie znam

reklama
Betka tak, avent comfort mam i teraz troche żałuję, że tego canpol nie kupiłam duzo tańszy, a pewnie niczym nie ustępuje :(
Te canpol są też duże, ale takie jakby dopasowane ja mam paczke na dzien i na noc

Do góry