reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Pojechalismy razem wanienka przewijak kupiony:)
Duzo dzis z zakupami nadrobilam i spakowalam częsc rzeczy do torby szpitalnej.
Jutro i pojutrze akcja meble bo rzeczy dla malego mam w kazdym kącie w duzym pokoju.Mam nadzieje,ze po week bede mogla spojrzec wkoncu na gotowy pokoj bo tatus sie zobowiazal ze w nd posklada synkowi mebelki a jak.wszedl do smyka ze mna to latal i mi pokazywal ciuszki i ze on wszystko kupi dla niego:) juz mi lepiej ze nie tylko mnie cieszy to wszystko

Betka to super, że udało sie nadrobic z zakupami :-) mi właśnie wanienki brakuje, leżaczek chce jeszcze zamówić, torby nie mam spakowanej tylko ją troche przeczyscilam bo zakurzona była ;p Pociesze Cie, że mój tez nie kwapi sie do zakupów, ale On raczej wychodzi z założenia, że lepiej jak sama sobie wybiore wszystko niz mialoby byc na niego potem ;) a poza tym robienie zakupow to zawsze dla niego była kara hehe. Meble powoli sie skladaja ;), zostala komoda z przewijakiem.

Jurczux zgadzam sie co do tego jedzenia, oj przyjaciolka bedzie miala przerabane ;) mój mąż nie gotuje, ani tym tematem sie nie inreresuje, wiec przynajmniej będę miec spokój pod tym względem, ewentualnie bedzie pilnowac, zebym nie piła coca coli ;p nie chciala hamburgera ;)

Co do zakupów to każdy niech kupuje co chce, jedni innym zazdroszcza a inni mogliby kupic wiele a uważają, że sporo rzeczy jest zbędnych. Ja akurat na dzieciach nie oszczedzam i myślę, że jak mozna sobie ułatwić życie to dlaczego nie. Przed urodzeniem dziecka znajomi mówili, że nie ma co kupowac drogiego wózka, max do 1 tys. A to tak naprawde kazdego sprawa, na co go stac albo czego mu potrzeba, jednym wystarczy wózek za 500zl nawet jakby stac byloby ich na drozszy a inni kupia za 3tys. Mi teraz odpadl zakup wózka i łóżeczka bo mam po córce to moge troche poszaleć z czym innym ;p

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

Racja,kazdy ma swoj rozum i wie na co i za ile moze sobie pozwolic najgorzej jak ktos wtyka nosa w nie swoje sprawy.
Ja mysle,ze kupuje wszystko z rozsądkiem a ze wozek tesc kupowal.bo pierwszy wnuk to najtanszy nie byl ale najdrozszy tez nie:D

my tez już dziś po zakupach kupiliśmy pieluchy kocyki otulacze , teraz został tylko kombinezon na wyjście ze szpitala i mamy wszystko :) no i ja muszę sobie kupić artykuly higieniczne do szpitala czytałam dziś opinie i najlepiej wypadają produkty Canpol Babys wiec sobie na probe wezmę po paczuszce

Canpol są fajne bo jakby taliowane i będą lepiej przylegac niz te proste bella. Widzialam tez, że canpol ma laktator i kolezanka mówiła, że bardzo dobry, a ja mam już ten aventa troche żałuję, ale cóż

Wiktorka no ja mam wlasnie ten elektryczny Canpol a Ty avent elektr tez?
Kurde kupilam wczoraj Belli wlasnie wkladki i jakies takie jak poduchy mi sie wydaja no i niedopasowane jak piszesz,ale moze sie nie znam

reklama
Betka tak, avent comfort mam i teraz troche żałuję, że tego canpol nie kupiłam duzo tańszy, a pewnie niczym nie ustępuje :(
Te canpol są też duże, ale takie jakby dopasowane ja mam paczke na dzien i na noc

Do góry