betkaa88
Fanka BB :)
Wrocilam z zakupow juz czuje sie troche spokojniej bo do.szpitala chyba wszystko mam chyba ze cos pojedynczego to pod domem kupie..jeszcze męża do Smyka musze dzis zaciagnac bo jak narazie sama latam i wszystko kupuje co potrzebne no poza meblami,a tu wanienke i przewijak trzeba kupic obowiazkowo!
Ile tego wszystkiego jest dziewczyny..szok
Mi np tesciowa tylko mowi oj jakie ladne widzialam posciele oj jakie ladne rożki czy cos tam a ja sobie mysle to czemu nic nie kupilas?
No bo taka prawda...ale sama na siebie widze musze liczyc z wieloma sprawami i jest mi troche smutno bo za duzo na mojej glowie a moj maz tylko sie przyglada co przynosi listonosz albo kurier chyba nie dotarlo do coniektorych ze za kilka tyg zostanie rodzicem...
Przytulcie mnie
Ile tego wszystkiego jest dziewczyny..szok
Mi np tesciowa tylko mowi oj jakie ladne widzialam posciele oj jakie ladne rożki czy cos tam a ja sobie mysle to czemu nic nie kupilas?
No bo taka prawda...ale sama na siebie widze musze liczyc z wieloma sprawami i jest mi troche smutno bo za duzo na mojej glowie a moj maz tylko sie przyglada co przynosi listonosz albo kurier chyba nie dotarlo do coniektorych ze za kilka tyg zostanie rodzicem...
Przytulcie mnie