reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Z tymi fontannami ha ha czytałam i kolezanka mi poradziła co ma syna ze jak zciagasz pieluszke to trzeba połozyc zaraz nowa na siuraczku jeszcze nie rozłozona to wtedy mu sie nie podniesie

reklama
Ja słyszałam właśnie o tych fintannach u chłopców. doświadczenia w temacie nie mam bo u mnie same dziewczyny ;)
chociaż córa mnie nie raz obsikala. .. ba! żeby tylko[emoji14]a mój przyszły mąż też zdystansowany do brzucha hehe ale on mi wprost mówi ze będę musiała go nauczyć wszystkiego bo nigdy nie widział noworodka nawet :) coś czuje ze będzie wesoło[emoji14]

33tc ♡Tymon♡ +12kg

i szczerze to przeraża mnie wizja pielęgnacji takiego małego siurka. .. naczytałam się o układaniu do gory/na dół, o stulejkach itp... mam nadzieje ze to naturalnie przyjdzie samo... ale nie chciałabym krzywdy mu zrobić[emoji14]

33tc ♡Tymon♡ +12kg

i szczerze to przeraża mnie wizja pielęgnacji takiego małego siurka. .. naczytałam się o układaniu do gory/na dół, o stulejkach itp... mam nadzieje ze to naturalnie przyjdzie samo... ale nie chciałabym krzywdy mu zrobić[emoji14]

33tc ♡Tymon♡ +12kg

ja naszczescie mam siostre i już mi opowiada jak to układać "trabe" w pieluszce.

Jak że wszystkim są dwie szkoły. .. niektórzy zalecają do góry, a inni na dol.... tak jak z tą skórką jedni mówią delikatnie ściągać a inni nie ruszać. .. hehe i weź tu bądź mądra ;)

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Rybki ja się obawiam ze w październiku może być ciężko z tym golaskowaniem. ..
kiedy się zaczyna w ogóle okres grzewczy?[emoji14]u nas chyba wcześniej trochę bo szybciej zimno jest od gór. ...

jaaaa jeszcze tylko wrzesień i zaczną się u nas akcje rozpakowywawcze[emoji14]
która z nas ma pierwsza termin? ale z om czy usg ustalony przez lekarza?
ja na dobra sprawę dopiero 17.10 jakbym miała rodzic sn ;)

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Hehe dziewczyny nie tak łatwo dziecko zepsuć ;)
Ja moich często na golass trzymalam. Tylko luzno tetre rzucalam na siusiaka w razie pożaru ;)

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja siostra tez stała się zwolenniczka zakrywania "traby" tetrowa pieluszka aby mu nie zmarzl i nie wypuscil strumienia prosto na twarz swojej mamy.

Zyciowa u nas zapewne tez będzie " wesolo" ostatnio pokazałam mojemu na YT jak położna myje dzieciątko a potem je przebiera to się mój śmiał ze odda małego takiej Pani i odbierze po 3 mc jak już będzie wyglądało jak "czlowiek"

Życiowa mój syn z października a corkaz lutego.
U nas w domu to wiatr musi specyficznie wiać zeby zimno było - wtedy odkrecam kaloryfery.
Moje daty to om 5.10 i usg 7.10

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Betka ma chyba najwczesniej bo 30.09 ale dziewczyny z blizniakami maja sie wczesniej rozpakowac chyba.
Przyszlo mi zamowienie z apteki gemini jestem super zadowolona. Tekila dziekuje :*
Zamowilam te bambusowe pieluchy jejuuuu jakie to miłe, jakie delikatne normalnie cuuudowne

Do góry