reklama
Życiowa
Fanka BB :)
Ja słyszałam właśnie o tych fintannach u chłopców. doświadczenia w temacie nie mam bo u mnie same dziewczyny
chociaż córa mnie nie raz obsikala. .. ba! żeby tylko[emoji14]a mój przyszły mąż też zdystansowany do brzucha hehe ale on mi wprost mówi ze będę musiała go nauczyć wszystkiego bo nigdy nie widział noworodka nawet coś czuje ze będzie wesoło[emoji14]
33tc ♡Tymon♡ +12kg
chociaż córa mnie nie raz obsikala. .. ba! żeby tylko[emoji14]a mój przyszły mąż też zdystansowany do brzucha hehe ale on mi wprost mówi ze będę musiała go nauczyć wszystkiego bo nigdy nie widział noworodka nawet coś czuje ze będzie wesoło[emoji14]
33tc ♡Tymon♡ +12kg
Życiowa
i szczerze to przeraża mnie wizja pielęgnacji takiego małego siurka. .. naczytałam się o układaniu do gory/na dół, o stulejkach itp... mam nadzieje ze to naturalnie przyjdzie samo... ale nie chciałabym krzywdy mu zrobić[emoji14]
33tc ♡Tymon♡ +12kg
33tc ♡Tymon♡ +12kg
i szczerze to przeraża mnie wizja pielęgnacji takiego małego siurka. .. naczytałam się o układaniu do gory/na dół, o stulejkach itp... mam nadzieje ze to naturalnie przyjdzie samo... ale nie chciałabym krzywdy mu zrobić[emoji14]
33tc ♡Tymon♡ +12kg
ja naszczescie mam siostre i już mi opowiada jak to układać "trabe" w pieluszce.
Rybki
Trzecia Rybka
Hehe dziewczyny nie tak łatwo dziecko zepsuć
Ja moich często na golass trzymalam. Tylko luzno tetre rzucalam na siusiaka w razie pożaru
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja moich często na golass trzymalam. Tylko luzno tetre rzucalam na siusiaka w razie pożaru
Życiowa
Rybki ja się obawiam ze w październiku może być ciężko z tym golaskowaniem. ..
kiedy się zaczyna w ogóle okres grzewczy?[emoji14]u nas chyba wcześniej trochę bo szybciej zimno jest od gór. ...
jaaaa jeszcze tylko wrzesień i zaczną się u nas akcje rozpakowywawcze[emoji14]
która z nas ma pierwsza termin? ale z om czy usg ustalony przez lekarza?
ja na dobra sprawę dopiero 17.10 jakbym miała rodzic sn
33tc ♡Tymon♡ +12kg
kiedy się zaczyna w ogóle okres grzewczy?[emoji14]u nas chyba wcześniej trochę bo szybciej zimno jest od gór. ...
jaaaa jeszcze tylko wrzesień i zaczną się u nas akcje rozpakowywawcze[emoji14]
która z nas ma pierwsza termin? ale z om czy usg ustalony przez lekarza?
ja na dobra sprawę dopiero 17.10 jakbym miała rodzic sn
33tc ♡Tymon♡ +12kg
Hehe dziewczyny nie tak łatwo dziecko zepsuć
Moja siostra tez stała się zwolenniczka zakrywania "traby" tetrowa pieluszka aby mu nie zmarzl i nie wypuscil strumienia prosto na twarz swojej mamy.
Zyciowa u nas zapewne tez będzie " wesolo" ostatnio pokazałam mojemu na YT jak położna myje dzieciątko a potem je przebiera to się mój śmiał ze odda małego takiej Pani i odbierze po 3 mc jak już będzie wyglądało jak "czlowiek"
Rybki
Trzecia Rybka
Życiowa mój syn z października a corkaz lutego.
U nas w domu to wiatr musi specyficznie wiać zeby zimno było - wtedy odkrecam kaloryfery.
Moje daty to om 5.10 i usg 7.10
U nas w domu to wiatr musi specyficznie wiać zeby zimno było - wtedy odkrecam kaloryfery.
Moje daty to om 5.10 i usg 7.10
reklama
Wiktorka88 O
Betka ma chyba najwczesniej bo 30.09 ale dziewczyny z blizniakami maja sie wczesniej rozpakowac chyba.
Przyszlo mi zamowienie z apteki gemini jestem super zadowolona. Tekila dziekuje :*
Zamowilam te bambusowe pieluchy jejuuuu jakie to miłe, jakie delikatne normalnie cuuudowne
Przyszlo mi zamowienie z apteki gemini jestem super zadowolona. Tekila dziekuje :*
Zamowilam te bambusowe pieluchy jejuuuu jakie to miłe, jakie delikatne normalnie cuuudowne