reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Rybki ja się obawiam ze w październiku może być ciężko z tym golaskowaniem. ..
kiedy się zaczyna w ogóle okres grzewczy?[emoji14]u nas chyba wcześniej trochę bo szybciej zimno jest od gór. ...

jaaaa jeszcze tylko wrzesień i zaczną się u nas akcje rozpakowywawcze[emoji14]
która z nas ma pierwsza termin? ale z om czy usg ustalony przez lekarza?
ja na dobra sprawę dopiero 17.10 jakbym miała rodzic sn ;)

33tc ♡Tymon♡ +12kg

mi przypada 24-29 października , jutro wizyta kontrolna wiec zobaczymy w którą poszło to stronę po wymiarach Wiktorka

Ja słyszałam właśnie o tych fintannach u chłopców. doświadczenia w temacie nie mam bo u mnie same dziewczyny ;)
chociaż córa mnie nie raz obsikala. .. ba! żeby tylko[emoji14]a mój przyszły mąż też zdystansowany do brzucha hehe ale on mi wprost mówi ze będę musiała go nauczyć wszystkiego bo nigdy nie widział noworodka nawet :) coś czuje ze będzie wesoło[emoji14]

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Życiowa mój to też mówi, że muszę go nauczyć. A jak ja mówię, że ja też nie umiem to on, że obejrzy się filmiki na Youtube:p ale tak naprawdę to chyba nie zdaje sobie sprawy, że to już zaraz.

ja swojemu zapowiedzialam juz ze on kąpie przynajmniej ten pierwszy tydzień w domu[emoji14]bo pamiętam jaki to był ból jak musiałam córkę kąpać. .. nie miałam stelaża i musiałam się zginąć. .. a po cc to nic miłego[emoji14]przyjął do wiadomości ale na sekundę nawet mam go nie zostawiać jak to będzie robił[emoji14]

33tc ♡Tymon♡ +12kg

ja swojemu zapowiedzialam juz ze on kąpie przynajmniej ten pierwszy tydzień w domu[emoji14]bo pamiętam jaki to był ból jak musiałam córkę kąpać. .. nie miałam stelaża i musiałam się zginąć. .. a po cc to nic miłego[emoji14]przyjął do wiadomości ale na sekundę nawet mam go nie zostawiać jak to będzie robił[emoji14]

33tc ♡Tymon♡ +12kg

masz doswiadczenie przy dziewczynkach cwaniaro :) a ja bidulka pierwsze i juz założyłam ze pierwszy tydzień to raczej waciki w dłoń i chusteczki zamiast kapieli, mimo pięknej wanienki i stelaza :0

reklama
To ja z miesiaczki na 7.10 ale ostatnio na usg wyszło ze 18.09 ale zobaczymy jak to bedzie core urodziłam dwa tygodnie przed terminem wiec mam nadzieje ze mały tez tak zrobi niespodzianke choc wolałabym tera skurcze niz zeby wody odeszły core od godz19.30 do 11.45 bo na poczatku brak skurczt a potem brak rozwarcia

Do góry