reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Ja też na nogach, uznałam, że skoro już od 5 nie mogę leżeć to jednak wstanę... najwyżej później się prześpię...
Zresztą dziś przyjeżdża moja przyjaciółka to ze spokojem wszystko zrobię :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi nie wiem czemu budzik o 7 zadzwonił. .. nie pamiętam żebym go nastawiala. .. i się zastanawiam czy aby przypadkiem nie zapomniałam o czymś co było z nim związane. ..
jem sobie śniadanko z córką :) Mały się obudził i się przeciąga na wszystkie strony i oczywiście ma czkawke :)

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Tak to ozdoba na butelke na wino jeszcze suknia do konca nie skonczona no i na druga dzis szyje garnitur koszule no i cylinder dla pana a dla pani kapelusz z welonem to dla mojej siostrzenicy daje to w prezencie bo teraz młodzi przewaznie zamiast kwiatkow chca wino i co moja siostrzenica podłapała ze ciocia tak zrobi wiec mnie wykorzystuje juz nie po raz pierwszy ale lubie robic takie rzeczy wiec to dla mnie przyjemnosc ale moja corcia jak to wczoraj zobaczyła to zapytała sie czemu jej nie uszyłam takiej jeszcze sukienki no i co jak bedzie jakas okazja trzeba uszyc ale oczywiscie nie biała na to ma jeszcze troche czasu

Dziewczyny które maja dzieci czy wasze pociechy tez najchętniej by się nie odklejaly od waszego brzucha? moja ciągle mówi do brata jak bardzo go kocha, nie chce przegapić żadnego ruchu... ciągle mówi ze się doczekać nie może itp.... opowiada wszystkim o nim... nawet pani w sklepie ha ha ciekawe czy jej tak zostanie jak urodze. ..

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Moja przylepa jedna jak i maz co chwile by tylko brzuch całowali łaskali i sie przytulaja czasami to mnie to denerwuje bo mi tlenu brakuje jak mnie tak osacza a jeszcze jak cora widzi ze maz sam tak robi to sie robi zazdrosna

reklama
Do góry