reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Z tym kłuciem to też sie zastanawiałam bo często sie pojawia i czasami też czuje jak mała buy chciała już wyjść tak tam wali... Nie wiem czy to normalne?

reklama
Mnie kłuje juz od dawna ... nie wiem czy mi się szyjka nie skraca... bo ostatnio się skróciła z 3.6 do 2.9 no ale mówiła ze w normie... do tego przepowiadacze ... no ale przecież nie chce się kulac do 40tc ;) aby był już 37 i mogę rodzic ;)

1471867337747.jpg

Wiktorka miałam pokazać jak uszyje :) tak więc skończyłam :D

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Załączniki

• 1471867337747.jpg
    1471867337747.jpg
    87,3 KB · Wyświetleń: 275
Mnie też kluje. .. ostatnio tak nisko czułam gmeranie ze nie wiedziałam czy do lekarza nie iść wcześniej bo aż łzy mi leciały. ..
okropne uczucie to było. ..
ale gadałam do brzucha i mój też żeby się mały przesunął bo boli i po trzech dniach przeszło ;)

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Mój starszak wlazl 10 dni przed terminem z OM ;) i miesiąc przed terminem z usg [emoji14]
Z OM miałm na 30 listopada z usg na 15 grudnia ... a urodziłam 20 listopada wiec liczę ze rym razem też się wcześniej bobas ewakuuje :)

swistak najpierw był projekt[emoji14]
ja zawsze szybko działam ale o tym organizerze myślałam juz dwa miesiące[emoji14]

33tc ♡Tymon♡ +12kg

reklama
Wiktoria ja nie będę miała ochraniacza bo wydaje mi się to zbędne przy małym dziecku, zabiera powietrze i zbiera kurz :-)
Zresztą ja chyba chce leżąc w swoim łóżku dobrze widzieć synka :-)

Mnie też dziś bardzo kłuje i nutę wiem czy to jelita czy jednak przez to, że synek się tak dziś wybrzusza...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry