reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Tekila ja jestem tez za ochraniaczem. Noworodek niby sie nie kreci, ale juz kilku miesięczny tak no i ja chciałam pod kolor :p i dziewczyny pachwiny mnie dzis tak bolą, że chodzic nie moge ?

reklama
U mnie sala porodow rodzinnych jest jedna taka z osobnym pokoikiem z lazienka tam gdzie moge pocwiczyc na fasolce wziac prysznic itd:) jest jeszcze inna tez pojedyncza z wanna ale taka jakas ciemna nie spodobala mi sie:p no i takie oddzielone kawalkiem sciany na srodku:/ podwojne na ktorych nie chcialabym rodzic i slyszec krzyki drugiej rodzacej.
U mnie musi byc zgoda ordynatora na rodzinny i tak bo kiedys byl platny taki porod teraz juz nie jest;)

Wiki ja tez chce kupic ochraniacz ale taki zeby tylko byl tu za glowka.i delikatnie po bokach nie ten dlugi dookola lozeczka:)
A mi Pani uszyla literki i dzis przyszly:

Załączniki

• DSC_0118.JPG
    DSC_0118.JPG
    759,9 KB · Wyświetleń: 74
Witam wszystkie październikowe mamy. Zostało nam jeszcze dwa miesiące na wszelkie przygotowania ja obecnie jestem na etapie zastanawiania się w czym przewieść malucha do domu i chyba zdecyduje się na pajaca a na niego po prostu kombinezon. Przyda się na wszelkie wizyty lekarskie i szczepienia jakie będziemy musiały robić w okresie zimowym :)

Dziewczyny ja miałam ochraniacz na łóżeczku poprzednio taki na 180 cm czyli na połowę łóżeczka bo łóżeczko ładnie wygląda :) oczywiście jak mała była noworodkiem czy jeszcze się nie kręciła to spala w drugą stronę abym ją widziała. Dopiero jak juz potrafiła się kręcić to była za tym ochraniacze ale ja używam monitora oddechu wiec byłam spokojna ze wszystko z nią ok.

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja tak w ogóle to dziś miałam taki niespokojny dzień. Rano zmarła moja chrzestna, w sumie bułka chora miała raka ale miała walczyć z nim a zabił ją dziś zator :-( w ogóle taka wiecie trudna rodzina historia, bo wiele lat nie było kontaktu( rodzinne kłótnie itp) ale na szczęście moja kuzynka mimo tej sytuacji dała mi znać z miesiąc temu i na szczęście zdążyłam ją odwiedzić dwa tygodnie temu...choć nic takiego obrotu sprawy nie zapowiadało...
No generalnie nie byłam z nią związana jakoś bardzo ale po telefonie od kuzynki jednak nerwy zrobiły swoje i wszystko mnie później jakoś tak jakby szpilką w brzuch dźgało i chyba dlatego synek aż tak w brzuchu wariował :-\ teraz już jest dobrze, ale nie wiem czy iść na pogrzeb.. nie chodzi o zabobon czy coś, tylko boję się, że się zdenerwuje , że widok kuzynki która za szybko straciła mamę i kuzyna spowoduje zbyt silne emocje :-\ no kurczę chciałabym i mam obawy

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry