reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Zyciowa a szyjesz tylko organizer czy wszystko bo ja uszyłam juz wszystko oprucz własnie organizera moze tez bym uszyła ale nie wiem jak sie zabrac

swistak uszylam kocyk ale ja nie lubię minky wiec dresowka i gruby polar dałam. uszylam poduche do spania dużą z myślą o karmieniu... i teraz się wzięłam za organizer :)

musze uszyć jeszcze podusie z imieniem taką jak ma córa :)

1471854938760.jpg

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Załączniki

• 1471854938760.jpg
    1471854938760.jpg
    52,9 KB · Wyświetleń: 275
No to ja uszyłam ochraniacz podusie kołderke rozek i zestaw kołderke i podusie do wozka i jeszcze jeden komplet poscieli do łózeczka kocyk juz kupiłam dawno w smyku i teraz wezme sie za ochraniacz tylko musze zamowic materiał bo mi sie skonczył

Ja mam ochraniacz do lóżeczka. Ja to dopiero mam stracha bo mój TŻ pracuje daleko i wraca w soboty. Więc teraz negocjuje z córka żeby urodziła sie w weekend:D

reklama
Do góry