reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Co do rozstepow jestem dosc milo zaskoczona bo od samego poczatku ciazy stosuje jeden krem i mimo ze mialam lekkie rozstepy na piersiach przed ciaza wybielily sie a na brzuchu nic sie nie pojawilo ani nigdzie i stwierdzilam ze kupie ten krem dalej i bede wcierala i po porodzie.
U mnie 34t2d i +12 na koniec malego waga rosnie w zaskakujacym widze tempie to jeszcze cos z kg mi.dojdzie przez ten msc.
Wszyscy mi mowia o tym brzuchu nisko w sumie termin na 30.09 to polowa wrzesnia musze byc na strazy:)
A pokoj nie przygotowany...:(tzn meble są ale nie zlozone

reklama
To mozliwe,ze dopiero dostaniesz a ja zlozonych jeszcze nie bede miala:D
Inaczej mialam ten tydz zaplanowany juz mialam sobie ukladac ciuszki ahh..
A co kupujecie z mebli? My mamy z ikei lozeczko komode i takie półeczki na koszyki czy cos

Ja zamowiłam komode pare dni temu ale maja na to 21 dni roboczych masakra mam nadzieje ze przyjdzie zanim urodze u mnie na plusie tylko 1,5kg a mały wazy 2,300 ale to wszystko przez cukrzyce ciazowa ,rostępy mam dwa na brzuchu ale one sa po pierwszej ciazy i tylko takie niczym nie smarowałam

Świstak a jak Twoje cukry?

eNortjKzUjIyMjU1MFOyBlwwFXoC0Q,,37.png

1usa3e5eqna1rleq.png

Ja mam łóżeczko Klups, i w sumie zmieniliśmy komode w sypialni z Malm (3 szuflady) na taka większa z innej firmy (6 szuflad) plus organizer ten co kiedyś wrzuciłam link(Munchkin) . I ja więcej nie planuje teraz zmieniać, za rok zrobimy pokój dla dziecka ale to taki na wiele lat żeby idąc do szkoły te meble nadal służyły :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Rodzina mojego TŻ twierdzi,że wózek powinien być w domu dopiero po porodzie bo może się coś stać... No ciemnogród normalnie hahao_O

Tekila ja też mam komode z 6 szufladami narazie wystarczy... My też myślimy o pokoiku dla niuni zrobic za rok. W sumie mamy wolny pokój ale chce żeby była narazie ze mna w sypialni.

Świstak a jak Twoje cukry?
Powiem tak najgorzej jest po sniadaniu bo jak wiadomo bardzo skacza a tak to całkiem ładne nawet ostatnio na wizycie pochwaliła mnie ze rano mam ładne wyniki i ze moge czesciej jesc ale powiem ci ze nie trzam az tak bardzo diety bo np po ziemniakach kotlecie i mizeri wychodzi mi 110 wiec takie obiadki jem i nawet normalny chleb nie jest tragiczny gorzej np ten co dziewczyny słodkie jedza z biedronki ja mam po nim bardzo wysoki cukier a one nie ,czasami nawt zjem sobie cos słodkiego jakiegos cukierka albo ciastko

eNortjKzUjIyMjU1MFOyBlwwFXoC0Q,,37.png

1usa3e5eqna1rleq.png

reklama
Powiem tak najgorzej jest po sniadaniu bo jak wiadomo bardzo skacza a tak to całkiem ładne nawet ostatnio na wizycie pochwaliła mnie ze rano mam ładne wyniki i ze moge czesciej jesc ale powiem ci ze nie trzam az tak bardzo diety bo np po ziemniakach kotlecie i mizeri wychodzi mi 110 wiec takie obiadki jem i nawet normalny chleb nie jest tragiczny gorzej np ten co dziewczyny słodkie jedza z biedronki ja mam po nim bardzo wysoki cukier a one nie ,czasami nawt zjem sobie cos słodkiego jakiegos cukierka albo ciastko

Do góry