G
gość_forum
Gość
spoko luzik
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A 15 poprzednich cykli nic nie wychodziłoSojnabig - Piękny prezent! :-) u mnie było w październiku i w listopadzie samoistne poronienie :-(
O jaaa to dopiero kulminacja!Ta ciaze moj maź dostał na urodziny, ja dowiedzialam sie o ciazy bliźniaki na imieniny a na urodziny dostałam piękne 2 kreski z Jagoda
Witaj bellina Nieważne, że testy bladziochy, gratulacje!
Macie może doświadczenia z kwestiami tarczycowymi w ciąży? Odebrałam w piątek wyniki badań, przeleciałam po moich liczbach, porównywałam z normami laboratoryjnymi i pomyślałam, że ogólnie to jest ok ;-) Ale teraz tak patrzę w internecie, że TSH w I trymestrze ma być do 2,5, a ja mam 2,75 uIU/ml. Już w ten czwartek idę do gina, ale jednak trochę chodzi mi to po głowie. To bardzo źle?
POzomki mażę żeby była nudna ze strachu już praktycznie nic nie robię tylko leżę,strach jest straszny,ale bardzo chcemy mieć bąbla i sie nie poddamy