reklama
neilaaa
Fanka BB :)
Ruda Ty czekasz na wyniki czy robisz badania ?
Dziewczyny jeszcze jedno .... farbujecie włosy w ciąży ? bo mam zaplanowane w marcu farbowanie i nie wiem czy tego nie odwołać ale z drugiej strony nie wyobrażam sobie chodzić w odrostach do jesieni
Dziewczyny jeszcze jedno .... farbujecie włosy w ciąży ? bo mam zaplanowane w marcu farbowanie i nie wiem czy tego nie odwołać ale z drugiej strony nie wyobrażam sobie chodzić w odrostach do jesieni
bbubbka
Ja to mam mnóstwo leków nawet babcia się śmieje że ma mniej ode mnie biorę z witamin kwas foliowy, wit D3, Jod i Wapno, a poza tym duphostan, letrox, acard i clexan. Ale to przez tarczyce i zespól antyfosfolipidowy. Ale cieszę się bo dzięki lekom 3 ciąża może skończyć się sukcesem
Poziomki już zaczęłam się martwić czemu nie zaglądasz do nas. Oby wszystko było dobrze
Belina Gratulacjie Uśmiałam się z tego twojego lekarza dziwi mnie jak niektórzy lekarze mogą takich rzeczy nie wiedzieć. Ja też mam tyłozgięcie macicy lekarz mówił że to rzadka przypadłość a jednak jest nas wiele Szkoda że tak późno widać brzuszek Bo nie mogę się doczekać tego stanu
luckychoic najlepiej jak byś poszła do endokrynologa ja przy takim tsh zrobiłabym ft4 i ft3 żeby wiedzieć więcej, bo tsh nie jest złe, ale powinno być lepsze
Poziomki już zaczęłam się martwić czemu nie zaglądasz do nas. Oby wszystko było dobrze
Belina Gratulacjie Uśmiałam się z tego twojego lekarza dziwi mnie jak niektórzy lekarze mogą takich rzeczy nie wiedzieć. Ja też mam tyłozgięcie macicy lekarz mówił że to rzadka przypadłość a jednak jest nas wiele Szkoda że tak późno widać brzuszek Bo nie mogę się doczekać tego stanu
luckychoic najlepiej jak byś poszła do endokrynologa ja przy takim tsh zrobiłabym ft4 i ft3 żeby wiedzieć więcej, bo tsh nie jest złe, ale powinno być lepsze
sojnabig
Zaczęłam plamic, pojechałam na IP żeby dostać jakiś zastrzyk, żeby mnie zbadali, a oni mnie na oddziale zostawilisojnabig co się dzieje ??
reklama
sojnabig
No mi się wydaje że to przez wczorajsze usg, plamie na brązowo...Oby to nie było nic złego :* Dobrze że Cie zostawili zrobią Ci wszystkie badania, będziesz miała pewność że wszystko jest dobrze.
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze