reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Dzidzia na pokładzie zaciekawiłas mnie tym wiaderkoem :) zglebilam temat z zgupialam. Z jednej strony genialny wynalazek, a z drugiej 100 zł na wiaderko ? A i tak przypuszczam, że po 3 miesiącach będzie trzeba kupić wanienke

reklama
Swistak no to sobie odpoczelas, fajnie
ja nigdzie nie wyjezdzalam a bym sobie odpoczela od domu.
Wiktorka ja tez ogladalam.te wiaderka ale kupimy zwykla wanienke razem z tym Naszyb rozkiem uszatym zamowilam od tego sprzedawcy ta gabke na ktorej sie kladzie dziecko:)

Ja stawiam na wanienkę i kąpać będzie mąż :-)-się zadeklarował! Bez tej wkładki bo tak wydaje się wygodniej położyć Dziecko na ręce ( w końcu duże ma :-))

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie ja się zastanawiam jak to tak w praktyce funkcjonuje takie wiaderko;) my też pewnie kupimy wanienke.
Tekila to super;) my to pewnie razem bo jedno i drugie ma taką samą wiedzę na temat kąpieli to jakoś razem damy radę:p

Ja mam wanienke i corcie tez myłam w niej na poczatku miałam ta gąpke ale taraz jej nie kupie bo wygodniej mi bez niej a i po paru myciach by£a juz taka flakowata i trzeba dobrze ja po kapieli wymyc i wysuszyc zeby nie było plesniała jak ktos ma słaba wentylacje w łazience

Ja przy córce miałam zwykłą wanienke bez żadnych gąbek czy wkładek. w sumie to jak się człowiek przyzwyczai tak mu będzie wygodniej :) teraz mam wanienke ze stelażem chyba lepiej mi będzie niż stawianie na ławie hehe schylac się nie będę musiała ;) ale jest jakaś mniejsza niż standardowa... zobaczę w praktyce jak się sprawdzi ;)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja się boję stelaża. Wolę się schylać do wanny, albo postawię na pralce bo oczami wyobraźni widzę jak ten stelaż się składa, albo spada z niego wanienka... Ja mam zakaz kupowania czegokolwiek już w tym miesiącu :D w sumie zostało nam niewiele z takich większych rzeczy bo chyba w sumie wanienka i przewijak. Dla siebie nie mam jeszcze nic, żadnych koszul, staników, ale czekam na początek września jak skończy się szlaban na wydawanie pieniędzy.
Mało mam ubranek, ale nie chcę kupować nie wiadomo ile zwłaszcza, że nie wiadomo jaka płeć, a poza tym pewnie jeszcze podostajemy, a jak nie to są sklepy internetowe. Na początek myślę, że to co mam to wystarczy - już jest poprane i poprasowane, ale trochę się przeraziłam, że wszystkie ubranka zmieściłam na dwie niepełne pralki.
Teraz chcę się zabrać za zrobienie kącika dla maleństwa w naszej sypialni, mam już naklejki i grafiki do zawieszenia, tylko nie mogę się doprosić o wywiercenie otworów na haczyki...
Ja spałam dzisiaj idealnie, już nie pamiętam kiedy miałam taką noc, od ok.22.30 do 6.45. Nawet siku nie wstawałam :D

reklama
Ja dziś domowilam kilka ciuszkow, ale tylko dlatego że były piękne :p brakuje tylko body na ramiączkach lub z krótkim, ale to kupię zestaw w Tesco i zestaw spiochow i tyle :)

Do góry