reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Mi w sumie zostal do kupienia przewijak wanienka,termometr i cos tam jeszcze..
Dzis przyszedl laktator ktory zamowilam,niewiem czy ogarne robotę nim:)
Tekila Ty masz troszke wiecej czasu ale tez nieduzo,do mnie dotarlo ze to moze nawet tylko msc no wkoncu kto wie kiedy mojemu dziecku zachce sie wyjsc na swiat!

reklama
Fakt mam minimalnie więcej :-) jakieś 3 tygodnie :-) ja jeszcze termometr też muszę zamówić, i mniejsza wanne bo kupiłam za duża ( będzie na później) . Jeszcze chciałam kupić z jeden ręcznik ale poczekam może dostanę a jeden na dzień dobry starczy-zawsze mogę użyć normalnego :-) czekam jeszcze za pościelą tzn za powłoczkami, ale do takiego hm czegoś cienkiego bo to nie kołdra a do tego jest taka płaska poduszka :-)
Kupiłam ten organizer na łóżko i taki stojak do przewijaka z ikeii- fajna sprawa :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie dawno mnie nie było ale byłam na urlopie nad morzem pogoda nam dopisa£a było super nawet cukry miałam niskie jak na nietrzymanie diety troszke sobie pozwalałam potem bylismy u tesciow ponad tydzien tam zrobiłam porzadki z ciuchami po corci wydałam cztery wory wielkie jak 250litrow zostawiłam tylko takie ciuszki ktore beda pasowac tez dla małego wszystko juz poprałam poprasowałam wczoraj przyszedł materiał na posciel ochraniacz i rozek i zestaw do wozka podusia i kołderka i dzis wszystko uszyłam wyszło super łózeczko juz złozyłam i jutro powoli zaczne szykowac torbe nie wiem dlaczego mam takie przeczucie ze mnie weźmie wczesniej .Zostały mi do kupienia kosmetyki dla malenstwa a jak u was bo u mnie powoli zaczyna sie nerwówka

A tak na Ciebie przez chwilę liczyłam, że w takim ciągu dasz się namówić :-) :-)
No właśnie te rozmiary to warto ułożyć tak , żeby facet też dał radę to ogarnąć :-) w ogóle to muszę uszykować kilka wersji dla męża na odbiór nas że szpitala, chyba zrobię 4 komplet-dwa na 56 w tym na temp. dodatnią i koło zera..i drugi taki zestaw na 62 :-) Mam nadzieję, że nie będzie musiał latać i szukać rozmiaru 50 :-) :-) :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No własnie najbardziej sie zastanawiam w czym małego przywiesc tez musze zrobic takie zestawienia na pogode bo niewiadomo jaka bedzie jak urodzimycza grubo tez nie ma co przesadzac .A ostatnio na usg termin mi wyszedł na 20wrzesnia a z miesiaczki mam na 6 październik oj jestem ciekawa kiedy malenstwu znudzi sie w brzuszku

Ja muszę kupić mebelki, ale to na początku września. Wanienke, przewijak, termometr, jeszcze kilka ciuszkow dla młodej, komplet do wózka. Poszukać chce też takiej foczki do wanienki na której kładzie się dziecko jak się myje. No i kosmetyki, ale ja mam równo dwa miesiące więc dużo czasu, do końca września na pewno się ze wszystkim uporam :)

reklama
Mój mi parę miesięcy temu jak zaczęliśmy kupować, mówił że źle składam ubranka dla małej:-D

Ja w końcu zdecydowałam i w następnym tygodniu jadę kupić/zamówić wózek, łóżeczko, pościel i fotelik. Ubranka mam jeszcze tylko kombinezon dokupić. Poza tym wanienka, przewijak.
Czy któraś z Was kąpała lub zamierza kąpać maleństwo w wiaderku?

Do góry