reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Ja znowu lovelle kupilam bo byla w promocji.
Ubranek 56 mam kilka bo moje starsze dzieci chodziły w nich ok miesiąc (corka na pewno w części dłużej).

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Lovela jest w bardzo dobrej cenie na stronie fedoo.pl :-)
Co do wsadów to ja mam pralkę na 6kg więc myślę, że na początek nie będzie dużo tych prań :-) później jak na bieżąco trzeba będzie prać to będę robić na małe pranie :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Aaaa co do stelaża to ja też myślałam, że to wywrotne itp ale macałam w sklepie ostatnio i byłam pozytywne zaskoczona! Bardzo stabilne! Będę musiała się nad tym zastanowić, bo jak mąż będzie kąpiel robił to spoko postawi na stole i będzie ok. Ja mam 158 i na stole będzie mi za wysoko, na ławie za nisko :-\ więc taki stelaż to chyba będzie dobry patent... ogólnie to w sypialni nie da się kąpać więc Borys będzie musiał zmienić miejsce po wyjęciu z wanny...chociaż mam jeszcze stojak co przewijaka i może postawie go w dużym pokoju na czas kąpieli....ech wyjdzie w praniu :-)

Ja dzisiaj byłam na takich dużych zakupach , chyba pół sklepu wykupiliśmy :-) to moje pierwsze dziecko i jeszcze nie za bardzo się na tym wszystkim znam , a to tyle rzeczy trzeba kupić . Te wszystkie podkłady , ceratki, aspiratorki do noska , bielizna, nakładki na sutki , smoczki :p czarna magia :-) ale już chyba praktycznie wszystko mamy kupione , tylko kosmetyki i pampersy zostały :-)

Ja smoczków nie kupuje, sprobuje wychowywać bez. W mojej rodzinie żadna kobieta nie dawała dzieciom smoczka, mam nadzieję że w mi się uda. Choć zobaczymy jak będzie bo plany to jedno, a rzeczywistośc drugie ;)

Ja generalnie też niby byłam przeciw smoczką, ale w sumie dlaczego by nie? Jeżeli można tak uspokoić dziecka nie dając mu co chwila piersi to jestem za :-) z tego co czytałam te obecne na rynku nie wpływają tak mocno na wadę zgryzu. Chyba, że w ogóle nie będzie takiej potrzeby to ok :-) :-)

A mam pytanie odnośnie tych różnych urządzeń do noska- generalnie kupiłam Fride, ale widziałam coś takiego o nazwie Hexa czy któraś z Was tego używała? Nie chcę tego katarku do odkurzacza bo wiem, że często podrażnia bony dziecka....

reklama
@tekila85 w Auchan tez lovella fajnie bo za dwie paczki 26zl
Co do noska u nas frida a potem także katarek. Szalalam przy tym jednak opinie ma pozytywne. Przerazal mnie ten odkurzacz ale testowalam na sobie i nie było źle. Podrażnień nigdy moje dzieci nie mialy po tym a efekt oczyszczenia dużo lepszy.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry