reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Ja znowu lovelle kupilam bo byla w promocji.
Ubranek 56 mam kilka bo moje starsze dzieci chodziły w nich ok miesiąc (corka na pewno w części dłużej).

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Lovela jest w bardzo dobrej cenie na stronie fedoo.pl :-)
Co do wsadów to ja mam pralkę na 6kg więc myślę, że na początek nie będzie dużo tych prań :-) później jak na bieżąco trzeba będzie prać to będę robić na małe pranie :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Aaaa co do stelaża to ja też myślałam, że to wywrotne itp ale macałam w sklepie ostatnio i byłam pozytywne zaskoczona! Bardzo stabilne! Będę musiała się nad tym zastanowić, bo jak mąż będzie kąpiel robił to spoko postawi na stole i będzie ok. Ja mam 158 i na stole będzie mi za wysoko, na ławie za nisko :-\ więc taki stelaż to chyba będzie dobry patent... ogólnie to w sypialni nie da się kąpać więc Borys będzie musiał zmienić miejsce po wyjęciu z wanny...chociaż mam jeszcze stojak co przewijaka i może postawie go w dużym pokoju na czas kąpieli....ech wyjdzie w praniu :-)

Ja dzisiaj byłam na takich dużych zakupach , chyba pół sklepu wykupiliśmy :-) to moje pierwsze dziecko i jeszcze nie za bardzo się na tym wszystkim znam , a to tyle rzeczy trzeba kupić . Te wszystkie podkłady , ceratki, aspiratorki do noska , bielizna, nakładki na sutki , smoczki :p czarna magia :-) ale już chyba praktycznie wszystko mamy kupione , tylko kosmetyki i pampersy zostały :-)

Ja smoczków nie kupuje, sprobuje wychowywać bez. W mojej rodzinie żadna kobieta nie dawała dzieciom smoczka, mam nadzieję że w mi się uda. Choć zobaczymy jak będzie bo plany to jedno, a rzeczywistośc drugie ;)

Ja generalnie też niby byłam przeciw smoczką, ale w sumie dlaczego by nie? Jeżeli można tak uspokoić dziecka nie dając mu co chwila piersi to jestem za :-) z tego co czytałam te obecne na rynku nie wpływają tak mocno na wadę zgryzu. Chyba, że w ogóle nie będzie takiej potrzeby to ok :-) :-)

A mam pytanie odnośnie tych różnych urządzeń do noska- generalnie kupiłam Fride, ale widziałam coś takiego o nazwie Hexa czy któraś z Was tego używała? Nie chcę tego katarku do odkurzacza bo wiem, że często podrażnia bony dziecka....

reklama
@tekila85 w Auchan tez lovella fajnie bo za dwie paczki 26zl
Co do noska u nas frida a potem także katarek. Szalalam przy tym jednak opinie ma pozytywne. Przerazal mnie ten odkurzacz ale testowalam na sobie i nie było źle. Podrażnień nigdy moje dzieci nie mialy po tym a efekt oczyszczenia dużo lepszy.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry