reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Dobry :-) ludzie jaki ja dziś dzień mam senny...wstałam o 10:30( spałam z kilkoma przerwami od 2 ) i po zakupach tak się położyłam ok 12:30 i się teraz obudziłam??!!!! No kosmos jakiś....

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Powiem Wam, że z psami mieszkającymi w domu też niezle numery. Mój potrafił podejść do blatu w kuchni i bez problemu ściągnąć szynkę albo przechodził obok stołu jak gdyby nigdy nic, niby nawet nie patrzy a tu nagle za kawałek jedzenia i ucieka. Jednak w zimę było mu za gorąco i sam się wyprowadził na podwórko i teraz pozwalamy mu wejść raz czy dwa dziennie na głaskanie albo jak jest bardzo gorąco to spać w dzień z przedpokoju;) Ale cwaniak niezły, bo jak coś ukradnie to siada na tym i udaje, że nic nie wziął.

Tekila może pogoda i ciśnienia na dworzu jakoś Ci nie podpasowaly dziś? Czyżby jakieś zakupy dla Maleństwa?:)
Ja też dziś byłam na zakupach, w końcu wybrałam model wózka tylko jeszcze zostało wybrać kolor. Tylko jak już wróciłam to jestem tak zmęczona i brzuch mi często twardnieje, że jednak powracam do leżenia.

Dzidzia sama nie wiem skąd taka chęć na spanie :-) no ale widać czasami muszę odespać te 6 miesięcy bezsennych nocy :-)
Zakupy dla Maleństwa nadchodzą ostatnio głównie poczta :-) dziś właśnie przyszedł ręcznik taki w kształcie rombu z kapturem na główkę, trzy prześcieradła do łóżeczka i Frida do noska

Te zwierzaki to cwane sa,złodziejaszki:D
Wiecznie nienazarte te moje koty
Tekila ja dzis tez jestem strasznie senna leze wlasnie,ostatnio kolezanki pozjezdzaly do pl na urlop wszystkie naraz i musialam sie spotkac troche poplotkowac a dzis bym najlepiej zamknela sie sama w domu w ciszy:) spokoju mi sie chce i odpoczynku

Ach jak się pysznie najadłam :-) tata wczoraj złowił pyszne karpie i dziś mi przyniósł :-) do tego zrobił mi soczek z owoców :-) :-) achhh :-) :-) :-)

Dziewczyny, ale u nas zimno. Słuchajcie z 12 stopni normalnie prawdziwa jesien. Jutro planuje zrobić listę rzeczy które trzeba kupić. Zasugeruje wszystkim, że jak chcą coś kupić to lepiej z listy ;p bo ja to lubie wszystko po swojemu

No i dobrze Wiktorka,ja juz mam wiekszosc ale jeszcze kilka rzeczy trzeba.kupic wiec gdyby.ktos mnie spytal wole powiedziec niz ma kupic mi cos niepotrzebnego:)
Ja tak jak wczesniej otwieralam okna to teraz wszystkie zamykam a wieczorem zwlaszcza brr

reklama
Mi akurat brakuje wszystkiego dla siebie i kosmetyków :-) Ale myślę, że ja jeszcze mam trochę czasu na to :-) generalnie chciałabym zacząć segregować ubranka i powoli je prać ale kurczę nie mam motywacji :'(

Do góry