reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Dzień dobry kobietki jak samopoczucie? U mnie jak narazie w porządku tylko mój TŻ mnie wczoraj tak zdenerwował,że dzidzia fikała koziołki chyba z nadmiaru emocji i musiałam sie wyciszyć... U mnie pogoda piękna i cieplutko :-D:-) :)

reklama
Hej my wczoraj organizowaliśmy imprezę urodzinowa mojego :)
Robiliśmy grilla i udało sie super :) na jadłam się hihi
Wróciłam po d 24 a mój troszkę później ale oczywiście musieliśmy jeszcze z 2godz pogadać[emoji14]wiec niewyspana jestem a mój nawet nie wstał haha zrobiłam mu tylko śniadanie do łóżka i od razu tabletki na ból głowy dostał[emoji14]
Ja się czaje żeby iść gdzieś do lasu :D uwielbiam grzybobranie :) no i jagód można się najeść[emoji14]Ale dziś chyba nic z tego bo już późno a mój jeszcze nie mąż ma sparing niedługo hehe o ile zwlecze się z łóżka[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Hej u Nas tez dzis leniwa niedziela w lozku i odpoczynek,ostatnio ciagle za czyms gonilam a dzis ledwo sie ruszam tak mnie bola lędźwia..co robicie na taki bol juz mi.wczoraj mąz masowal ale boli i tak przy wstawaniu z lozka najbardziej..
Zyciowa uuu to "ciezka" noc mial mąz skoro tabletki poszly w ruch:D

Betkaa on nie pijący dlatego... dwa piwa mu wystarczą żeby mieć kaca czasami no ale 30urodziny zobowiązują :)
Co najśmieszniejsze wczoraj normalnie nie było widać po nim tego alkoholu który wypił[emoji14]

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

Betka ja się smaruję mascia wygrzewajaca .
A dziś zaczynam remont sypialni i okazuje się ze jak wstawię łóżeczko musze szafę wynieść (chyba na korytarz) masakra. SYF w całym domu.

Życiowa to współczuję, pewnie Twój dziś ledwo żywy i cierpiący;)

Ala remonty w takim stanie to masakra. My chcemy przemalować ścianę w sypialni, która jest najciemniejsza tak żeby była teraz najjaśniejsza. I w ogóle to u nas też dylematy mebloweo_O biurko do wyniesienia- wszystko wskazuje na to, że na strych A komody i tak nie ma gdzie postawić.

Ooo jak ja lubię zbierać grzybki, ale teraz bym nie przeszła kilometra w lesie:p wczoraj mój tata był i znalazł 10 prawdziwków;)
Mój mąż też szalał w nocy z kolegą z Holandii ale beze mnie na szczęście, wracam do domu a kolega ledwo żyje, słabo mu;) a mój Paweł jakoś się lepiej trzyma hehe;)

Ewelinka ja tam mogę łazić :D w pon pojechaliśmy do zoo :) 2 godz pociągiem w jedną stronę, byliśmy przed 11 a wyszliśmy jak juz zamykali przed 18 :) i znowu pociągiem do domu :)
I w sumie to tak co 2 dzień po 10 km średnio robimy na spacerach :)
Nie mamy auta wiec wszędzie na piechotę a mieszkamy w terenie gorzystym :) chociaż troszkę formy zostanie ;)

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Zyciowa i plecy Cie nie bola po takich spacerach? Ja tez jestem przyzwyczajona do aktywnosci i sportu ale wykonując ostatnio jakies domowe czynnosci wieczorem z bolu niewyrabiam..nie wiem czy masc jakas rozgrzewajaca moge uzywac ale chyba to nie ma wielkiego wplywu na ciaze jak posmaruje od czasu do czasu wieczorem chyba co?

Do góry