reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Ale mialam wczoraj dzien dziewczyny:(
Pojechaliśmy do linowego parku i pies morderca zagryzł nasza mała psinkę i wszystko na oczach mojej córki,próbowałam wszystko zasłonić ale to działo sie tak szybko zdechła nam na rękach pare minut pozniej. To cud ze tam nie urodziłam, a moja mała ... wczoraj była w szoku I sie pochorowała a dzisiaj od rana bardzo przezywa, nawę nie potrafię sobie wyobrazic co sie tam kotłuje w jej małej główce
Czytam i sama malo nie urodze.
Strasznie zal, psa, dziecka.
Niemartwcie sie :)
Ja przytylam18kg. Ale przez diete cukrzycowa już2kg spadło.
Tez mam 18 + i wesola kobieta nas goni ma 17+

reklama
Juliangin z tym spaniem to uważam to za absurd! (Tzn nie chodzi mi o to, że Ty piszesz absurdy tylko te wymysły ludzi) Spać trzeba tak jak nam wygodnie, czy poprzednie pokolenia spały na lewym boku? Raczej nie a żyją... Ja śpię na plecach z rogalem pod lewym bokiem, później chwilę na lewym i prawym i znowu plecy. Inaczej bym oszalała bo ten lewy bok jest dla mnie najmniej wygodny.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Wiem , na początku się tym przejmowałam , ale jak tego wszystkiego posłuchałam to śpię tak jak dam radę i tak ułożenie się tak żeby było wygodnie graniczy z cudem :-)

Mi od jakiegos czasu wlasnie wygodnie jest z tym spaniem na lewym boku,ale na prawy tez sie przekrecam wiadomo no i najlepiej jak mam cos miedzy nogami:D jakas poduszke albo taka mala podluzna dostalam do rogala to ją sobie tam umiejscawiam i o!:)

wczoraj jak już się umościłam, z poduszkami pod plecami i między nogami i na tym nieszczęsnym lewym boku, trochę to zawsze trwa zanim się uda dobrze położyć i chwilę jak się rozluźniłam poczułam, że chce mi się siku i westchnęłam. Zaczęłam się sama z siebie śmiać :-D tyle moszczenia na marne

Ja co najmniej 3 razy w nocy. .. a często się przebudzam i się licytuje z myślami czy wytrzymam jeszcze trochę czy nie[emoji14]

Jeszcze troszkę i będziemy wracać do normalności ;) chociaż to nocne sikanie to niezły trening przed wstawaniem do dzieciaków :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

A co do spania to przed ciążą umiałam tylko na lewej str a teraz w ciaży tylko na prawej śpię a budzę się czasami na placach . Także wydaje mi się ze u mnie to nie ma wpływu na nic jak śpię.

reklama
Dziewczyny bardzo dziękuję za troskę. Na szczęście okazuje się, że alarm był fałszywy. Dostałam zwykłego zapalenia pęcherza. Furagina pomogła. Niestety mój gin nie przyjmuje do wiadomości wyników badań i twierdzi, że powinnam iść do szpitala. Jego zdaniem wyniki mam w normie a zdaniem wszystkich innych ewidentnie wskazują na zapalenie. Zupełnie nie wiem teraz co mam zrobić w kwestii prowadzenia przez niego ciąży.

Do góry