reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Dzień dobry kobietki jak samopoczucie? U mnie jak narazie w porządku tylko mój TŻ mnie wczoraj tak zdenerwował,że dzidzia fikała koziołki chyba z nadmiaru emocji i musiałam sie wyciszyć... U mnie pogoda piękna i cieplutko :-D:-) :)

reklama
Hej my wczoraj organizowaliśmy imprezę urodzinowa mojego :)
Robiliśmy grilla i udało sie super :) na jadłam się hihi
Wróciłam po d 24 a mój troszkę później ale oczywiście musieliśmy jeszcze z 2godz pogadać[emoji14]wiec niewyspana jestem a mój nawet nie wstał haha zrobiłam mu tylko śniadanie do łóżka i od razu tabletki na ból głowy dostał[emoji14]
Ja się czaje żeby iść gdzieś do lasu :D uwielbiam grzybobranie :) no i jagód można się najeść[emoji14]Ale dziś chyba nic z tego bo już późno a mój jeszcze nie mąż ma sparing niedługo hehe o ile zwlecze się z łóżka[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Hej u Nas tez dzis leniwa niedziela w lozku i odpoczynek,ostatnio ciagle za czyms gonilam a dzis ledwo sie ruszam tak mnie bola lędźwia..co robicie na taki bol juz mi.wczoraj mąz masowal ale boli i tak przy wstawaniu z lozka najbardziej..
Zyciowa uuu to "ciezka" noc mial mąz skoro tabletki poszly w ruch:D

Betkaa on nie pijący dlatego... dwa piwa mu wystarczą żeby mieć kaca czasami no ale 30urodziny zobowiązują :)
Co najśmieszniejsze wczoraj normalnie nie było widać po nim tego alkoholu który wypił[emoji14]

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

Betka ja się smaruję mascia wygrzewajaca .
A dziś zaczynam remont sypialni i okazuje się ze jak wstawię łóżeczko musze szafę wynieść (chyba na korytarz) masakra. SYF w całym domu.

Życiowa to współczuję, pewnie Twój dziś ledwo żywy i cierpiący;)

Ala remonty w takim stanie to masakra. My chcemy przemalować ścianę w sypialni, która jest najciemniejsza tak żeby była teraz najjaśniejsza. I w ogóle to u nas też dylematy mebloweo_O biurko do wyniesienia- wszystko wskazuje na to, że na strych A komody i tak nie ma gdzie postawić.

Ooo jak ja lubię zbierać grzybki, ale teraz bym nie przeszła kilometra w lesie:p wczoraj mój tata był i znalazł 10 prawdziwków;)
Mój mąż też szalał w nocy z kolegą z Holandii ale beze mnie na szczęście, wracam do domu a kolega ledwo żyje, słabo mu;) a mój Paweł jakoś się lepiej trzyma hehe;)

Ewelinka ja tam mogę łazić :D w pon pojechaliśmy do zoo :) 2 godz pociągiem w jedną stronę, byliśmy przed 11 a wyszliśmy jak juz zamykali przed 18 :) i znowu pociągiem do domu :)
I w sumie to tak co 2 dzień po 10 km średnio robimy na spacerach :)
Nie mamy auta wiec wszędzie na piechotę a mieszkamy w terenie gorzystym :) chociaż troszkę formy zostanie ;)

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Zyciowa i plecy Cie nie bola po takich spacerach? Ja tez jestem przyzwyczajona do aktywnosci i sportu ale wykonując ostatnio jakies domowe czynnosci wieczorem z bolu niewyrabiam..nie wiem czy masc jakas rozgrzewajaca moge uzywac ale chyba to nie ma wielkiego wplywu na ciaze jak posmaruje od czasu do czasu wieczorem chyba co?

Do góry