reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Betka ja się smaruję mascia wygrzewajaca .
A dziś zaczynam remont sypialni i okazuje się ze jak wstawię łóżeczko musze szafę wynieść (chyba na korytarz) masakra. SYF w całym domu.

No rozumiem co to syf z 3 tyg temu skonczylismy remont juz ladnie czysto a za dwa tyg kolega szafe Nam.wstawi w zabudowe do sypialni i wtedy bede juz zadowolona na maxa bo sobie wszystko ladnie poukladam i malenstwa mebelki za jakis czas sie postawi:)

reklama
Cześć :-) ja też weekend spędziłam pod znakiem imprezy :-) mieliśmy z mężem 10 rocznicę ślubu i wczoraj już zjawili się teście a dziś goście :-) z uwagi na piękna pogodę robiliśmy na działce dziś grilla z kawą :-) w planach była duża impreza ale w ciąży to się wycofaliśmy z tego bo co to za przyjemność byłaby dla mnie? :-)
Chwilę postałam przy robieniu mięsa i plecy od razu zaczęły boleć...więc rozumiem Cię Beatka :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Byliśmy dwie godziny na spacerze i zahaczylismy kawałek lasu :) całe trzy zające znaleźliśmy hi hi mała pojadla jagód troszkę :)

Plecy nie bolą mnie od chodzenia ale jak już przesadze to bólu mnie pępek i nad pepkiem ale to chyba moja przepuklina tak daje znać o sobie bo się zrobiła jakoś w 19 tc.

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Tekila wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :-) :)
Zyciwa jestem pod wrażeniem ja jak zbyt długo pochodze to brzuch mnie ciągnie i musze chodzic zgięta :baffled: troche jak babuleńka haha

Ja też nie mogę za bardzo chodzić bo wszystko mnie ciągnie :-( przez trochę się denerwuje i pewnie bezsensu ograniczam aktywność :-\ ale boję, że od tego szyjka będzie się skracała czy coś..a na niezbyt dużo bo 34mm...

Jutro mam wizytę i znowu będę chciała mieć ją zmierzoną, żeby być pewną, że nic się nie dzieje. W sumie tak mam pewnie od początku bo jak mi pierwszy raz mierzyli w 17tc to też tak było...No ale...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w 22tc mialam 31mm i do tej pory nie miałam sprawdzanej a lekarz w Polsce mówił mi,że mam kontrolować. No ale niestety moje uwagi tutaj zostały olane... Cały czas mówią wszystko jest ok.

Część dziewczynki :) ja to nawet nie wiem jaką mam szyjkę gin mówi, że dobra więc się nie przejmuje :) wczoraj byliśmy nad jeziorem poleżeć i jak się polozylam to myslalam, że juz nie wstanę masakra, chyba znow muszę pójść żeby mnie obkleili tymi plastrami. W nocy budzę się siku równo co godzinę lub dwie. Masakra. Przestaje być już tak kolorowo. Dziewczyny zostało mi ostatnio zasugerowane że tesciowa chce mi dać butelki po jej wnuczku? I teraz moje pytanie, czy każde dziecko nie powinno mieć swoich? Trochę mi się to kojarzy z oddaniem szczoteczki od zębów. Strasznie mi to wydaje się nie higieniczne. Co wy o tym sądzicie? Przesadzam?

Wiesz Wiktorka ja się z Tobą zgadzam. Szczególnie że butelki to najmniejszy wydatek z całej wyprawki[emoji5] co prawda mi szwagierka używane oddała ale grzecznie pidziękiwałam po czym dobrze schowałam[emoji5] wilk syty i owca cała!

reklama
Hej ja butelki mam nowe... niby sprzedaja/kupują używane bo można wyprzyc i wysterylizowac ale butelki nie są drogie i to nie jest jakiś ekskluzywny towar żeby polować na używane :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry