reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Wiktorka u mnie z libido jak najbardziej ok :)
w pierwszej ciąży to była porażka ale albo w ogóle tego nie czułam albo miałam zakaz od lekarza...

teraz natomiast największym problemem jest to ze czasami się nie da... mój mówi ze się boi bo jest za 'ciasno" ...

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Życiowa to zazdroszcze, nie przypuszczałam, że dożyje chwili gdy to ja nie będę miala ochoty, w dodatku zaczęła mi dokuczac suchość. Pojde dzis do apteki slyszalam o zelu feminum czy jakos tak? I dziewczyny czy po porodzie takie rzeczy jak właśnie libido wracają do poprzedniej formy?

Ja to mam średnie porównanie. ogólnie córkę mam z poprzedniego małżeństwa i nic mi nie wróciło do normy :/

teraz mi się w ciąży nic nie odwiedziło wiec podejrzewam ze będę czekała na koniec połogu jak na wybawienie[emoji14]
ha ha :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja po pierwszym właśnie czekałam jak na wybawienie ;) zaczęliśmy troszkę wcześniej ale nie przyznałam się swojej gin ;)
A że nasz starszak od malucha był śpioszkiem to można było sex maraton urządzać :D

Ja Sue teraz nie mogę doczekać kiedy będzie można w końcu normalnie ... bez uważana na brzuszek i małego bez zastanawiania Sue czy nie zaboli. .... bez wybierania pozycji która można i w której jest wygodnie. ... Ufff kiedy to będzie [emoji14]

A ja tam mam ochotę i mój M sie nie boi bo bo mu nagadalam ze krzywdy nie ma jak zrobić .

A po porodzie to bardzo szybko zaczęliśmy to była taka chcica ze szok. :)

To może i ja po porodzie wrócę do formy:) kupilam dzis ten sok z pokrzywy na anemie i zobaczymy czy działa. Moze tez sennosc i zmeczenie robią u mbie swoje, sama nie wiem, chlopa mi tylko szkoda. Obiecalam sobie, że nie będę go tak zaniedbywac :)

Tekila wiem, wiem ale może podświadomość mi zadziała :p mówię wam ja ze zmeczenia nie moge, czuje sie po prostu fatalnie. I tak jak wczesniej roznosila mnie energia tak teraz nawet nie chce mi sie myslec o wyprawce czy remoncie pokoju

reklama
No ja też się źle czuje, taka bez sił :-) Ale u mnie też chyba ciśnienie dużo robi złego bo mam 80/56 , więc bez kawy jest średnio :-[

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry