reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

To wy macie wszystkie ładne hgb.
Ja o 11 pomarzyć mogę.
Ostatnio po miesiącu brania żelaza miałam 10.6 wcześniej jeszcze mniej.
I vos czuje ze za dużo się nie podniosło. Po powrocie do Pl przerzucam się na sok z pokrzywy ... dziewczyny pisały ze działa dużo lepiej. Wiec co mi szkodzi :)

reklama
Zyciowa ja asmag mam brac 3x2 ja nie pamietam zeby trzy razy dziennie zjesc dwie tabl duzo jakos..
Mysle,ze Ci nie zaszkodzi brac jedna dziennie

Życiowa ja muszę brać magnez. 3 razy dziennie do końca ciąży więc myślę że nie jest on szkodliwy i śmiało można brać.
A ta herbatę z pokrzywy można kupić normalnie w aptece? I co lepsze herbata czy sok?

Ja biorę cztery magnezy więc śmiało bierz :-) żelazo mam brać dalej bo wynik 12,4 czyli znowu spadł a teraz będzie coraz bardziej :-) moja gin lubi dużo hemoglobiny :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
sok-pokrzywa-500.jpg

betka np. Taki :)

Do góry