reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Wrocilam z zajec na silce i padam stwierdzilam ze pochodze do konca sierpnia i odpoczywam,sa dni gdzie super mam.sile chce mi sie a dzis mecze sie wrocilam i padlam.

Co.do seksu u Nas jest roznie,nie kochamy sie tak czesto jak przed ciaza wiadomo,mi ostatnio jest to obojetne i.nie mam ochoty takze Wiktorka nie jestes sama:)

reklama
Ja z kolei mam wieeelka ochotę, może dlatego że mam zakaz od lekarza... bo wcześniej to raz w tygodniu wystarczało, a teraz się już nie mogę doczekać kiedy będzie można, a tu pewnie że 4 miesiące jeszcze... chyba że dotrwam do 38 tc to sobie pofolguje hehe;)

Czy ktoras z Was spotkala sie z żelem położniczym Natalis?
Nam polozna w szkole rodzenia o Nim mowila mozemy kupic sobie grupowo taniej i chyba sie zdecyduje..

Tzn jesli 5 z grupy ze szkoly rodzenia sie zdecyduje to polozna zamowi nie za 180-190 a za 130 poczytalam i posluchalam o nim i polozna mowila ze jej synowa miala do porodu i jest skuteczny w swoim dzialaniu chyba sprobuje

reklama
Do góry