reklama
PerseaNigra
Fanka BB :)
Życiowa
Persea jejku ja jak czytam jakiekolwiek diety to tego jedzenia mi się tak dużo wydaje. .. ja bym chyba nie zjadła tyle :/
staram się wiadomo jeść teraz zdrowo i często ale na śniadanie jem mniej niż moja 5cio latka bo śniadań nie jadalam w ogóle. ..
z kolacją tez ciężko u mnie...
na przekąski wybieram owoce same albo z jogurtem naturalnym i tak w koło
dzień dobry tak w ogóle
mały od wczoraj znalazł sobie nową zabawę. .. w miejscu gdzie powinnam mieć żołądek mam jego stopkę taką malusia ale jak go po niej smyram to zabiera
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
staram się wiadomo jeść teraz zdrowo i często ale na śniadanie jem mniej niż moja 5cio latka bo śniadań nie jadalam w ogóle. ..
z kolacją tez ciężko u mnie...
na przekąski wybieram owoce same albo z jogurtem naturalnym i tak w koło
dzień dobry tak w ogóle
mały od wczoraj znalazł sobie nową zabawę. .. w miejscu gdzie powinnam mieć żołądek mam jego stopkę taką malusia ale jak go po niej smyram to zabiera
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Życiowa
beatka hihi szybko zaczął ogólnie jest bardziej aktywny niż jego siostra w brzuszku
chciałabym żeby był już wrzesień. .. najlepiej tak połowa miesiąca
Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app
chciałabym żeby był już wrzesień. .. najlepiej tak połowa miesiąca
Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app
reklama
Wiktorka88 O
Życiowa jej ja tez już bym wrzesień chciała najlepiej końcówkę mi to ciagle spac sie chce, non stop. Wracam z pracy od 16 do 19 drzemka, a o 21 znów padam.
Dziewczyny czy wy tez tak nie macie ochoty na zbliżenia intymne? Moje libido sięga chybs -50 aż moj chlop pyta się czy mi sie jeszcze ppdoba! A seks po prostu jest ostatnią rzeczą o jakiej myślę
Dziewczyny czy wy tez tak nie macie ochoty na zbliżenia intymne? Moje libido sięga chybs -50 aż moj chlop pyta się czy mi sie jeszcze ppdoba! A seks po prostu jest ostatnią rzeczą o jakiej myślę