reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Widzę, że temat diet na tapecie. Wrzucę wam dietkę ułożoną dla mojej koleżanki, matki karmiącej, może komuś się przyda. Myślę, że można stosować w ciąży również.

Załączniki

• Jadłospis I tydzień.pdf
    510,6 KB · Wyświetleń: 141
Persea jejku ja jak czytam jakiekolwiek diety to tego jedzenia mi się tak dużo wydaje. .. ja bym chyba nie zjadła tyle :/
staram się wiadomo jeść teraz zdrowo i często ale na śniadanie jem mniej niż moja 5cio latka bo śniadań nie jadalam w ogóle. ..
z kolacją tez ciężko u mnie...
na przekąski wybieram owoce same albo z jogurtem naturalnym i tak w koło ;)

dzień dobry tak w ogóle :)
mały od wczoraj znalazł sobie nową zabawę. .. w miejscu gdzie powinnam mieć żołądek mam jego stopkę taką malusia :) ale jak go po niej smyram to zabiera ;)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Życiowa jej ja tez już bym wrzesień chciała najlepiej końcówkę:p mi to ciagle spac sie chce, non stop. Wracam z pracy od 16 do 19 drzemka, a o 21 znów padam.
Dziewczyny czy wy tez tak nie macie ochoty na zbliżenia intymne? Moje libido sięga chybs -50 aż moj chlop pyta się czy mi sie jeszcze ppdoba! A seks po prostu jest ostatnią rzeczą o jakiej myślę

Do góry