reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
No właśnie Joani kiedy Cię wypuszczają ze szpitala?

A wszyscy mówią żebyśmy się wyspały teraz bo po urodzeniu to już nie będzie takiej możliwości. Tylko kurcze jak tu się wyspac jak człowiek nie może:p
Ja miesiąc temu miałam 12,3 i lekarz mi nic nie dał bo powiedział, że norma dla ciężarnych jest od 11. Teraz mam 11,2 i jutro do niego idę więc pewnie też dostanę żelazo.

Życiowa dobrze, że kazał Tobie brać, im więcej będziesz miała w dniu porodu tym lepiej. Naprawdę zdarzają się różne rzeczy, krwotoki, długi połóg itp. Po co mają Tobie krew przetaczać? Moja kuzynka miała dwa razy krwotok i właśnie bardzo wysoka hemoglobina zdecydowała o tym, że nie trzeba było jej krwi podawać. Z kolei moja sąsiadka miała tak silny krwotok, że dwa razy jej krew dali....
Zapytaj o inny rodzaj żelaza, jest tego naprawdę dużo na rynku.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

tekila no właśnie biorę ale nie codziennie bo dostałam raku zaparć ze żyć się nie dało :/

poza tym ja celuje w kolejne cc. i mam nadzieje ze obejdzie się bez krwotokow itp...
no nic zobaczymy jak to dalej będzie. ..

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Mam nadzieje, ze wyjdę do końca tygodnia. Cukier po diecie jest piękny, za to mam białko w moczu, które notabene mam zawsze ale robią mi jeszcze badania bo w ciąży chuchają na zimne. Jutro mam konsultacje u okulisty i potem nefrolog, no i zobaczymy co powiedzą.
Życiowa, hemoglobinę masz super, ja mam teraz 11,4 i w szpitalu nie dali mi jeszcze żelaza a mówią, ze na tym etapie to jest ok. I tak jak wyjdę zacznę brać witamin z żelazem [emoji6]

Napisane na iPad

eNortjKzUjIyMjU1MFOyBlwwFXoC0Q,,37.png

1usa3e5eqna1rleq.png

Tez biore tardyferon i asmag,ale ostatnio nie zawsze pamietalam przez to zabieganie..dzis pierwszy raz dostalam takiego skurczu łydki ze zawyłam z bólu,to od braku magnezu?

reklama
beatka najprawdopodobniej tak.
mi magnez kazała brać dodatkowo 2x1 ale przez kilka dni... tez asmag.
i najgorsze ze dzisiaj w nocy i tak skurczy łydek dostałam :(
ale najważniejsze że skurcze brzucha puściły tzn zostały tylko te bezbolesne....
i nie wiem co z tym magnezem zrobić. .. odstawić czy brać jednak raz dziennie chociaż. ..

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry