reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
No właśnie Joani kiedy Cię wypuszczają ze szpitala?

A wszyscy mówią żebyśmy się wyspały teraz bo po urodzeniu to już nie będzie takiej możliwości. Tylko kurcze jak tu się wyspac jak człowiek nie może:p
Ja miesiąc temu miałam 12,3 i lekarz mi nic nie dał bo powiedział, że norma dla ciężarnych jest od 11. Teraz mam 11,2 i jutro do niego idę więc pewnie też dostanę żelazo.

Życiowa dobrze, że kazał Tobie brać, im więcej będziesz miała w dniu porodu tym lepiej. Naprawdę zdarzają się różne rzeczy, krwotoki, długi połóg itp. Po co mają Tobie krew przetaczać? Moja kuzynka miała dwa razy krwotok i właśnie bardzo wysoka hemoglobina zdecydowała o tym, że nie trzeba było jej krwi podawać. Z kolei moja sąsiadka miała tak silny krwotok, że dwa razy jej krew dali....
Zapytaj o inny rodzaj żelaza, jest tego naprawdę dużo na rynku.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

tekila no właśnie biorę ale nie codziennie bo dostałam raku zaparć ze żyć się nie dało :/

poza tym ja celuje w kolejne cc. i mam nadzieje ze obejdzie się bez krwotokow itp...
no nic zobaczymy jak to dalej będzie. ..

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Mam nadzieje, ze wyjdę do końca tygodnia. Cukier po diecie jest piękny, za to mam białko w moczu, które notabene mam zawsze ale robią mi jeszcze badania bo w ciąży chuchają na zimne. Jutro mam konsultacje u okulisty i potem nefrolog, no i zobaczymy co powiedzą.
Życiowa, hemoglobinę masz super, ja mam teraz 11,4 i w szpitalu nie dali mi jeszcze żelaza a mówią, ze na tym etapie to jest ok. I tak jak wyjdę zacznę brać witamin z żelazem [emoji6]

Napisane na iPad

eNortjKzUjIyMjU1MFOyBlwwFXoC0Q,,37.png

1usa3e5eqna1rleq.png

Tez biore tardyferon i asmag,ale ostatnio nie zawsze pamietalam przez to zabieganie..dzis pierwszy raz dostalam takiego skurczu łydki ze zawyłam z bólu,to od braku magnezu?

reklama
beatka najprawdopodobniej tak.
mi magnez kazała brać dodatkowo 2x1 ale przez kilka dni... tez asmag.
i najgorsze ze dzisiaj w nocy i tak skurczy łydek dostałam :(
ale najważniejsze że skurcze brzucha puściły tzn zostały tylko te bezbolesne....
i nie wiem co z tym magnezem zrobić. .. odstawić czy brać jednak raz dziennie chociaż. ..

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry