reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

no tak za granicą to kłopot z "naszymi" sposobami... znajoma do norge wozila za każdym razem zapasy leków bez recepty jak była w pl.

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No my jak tu mieszkaliśmy z tż przez 4 lata to tez tak robiliśmy. Mój ma zapasie ale węgla nie ma... ja teraz sobie też witaminy; zelazo; buscopan i inne takie ale na sraczka nic nie wzięłam :/ hehe i dopadło mnie ....

U mnie dziewczyny było 2,5 na plusie ale teraz przy diecie cukrzycowej spadłam 1kg w dół i zostało 1,5 na plusie widac po mnie ze schudłam twarz rece nogi z jednej strony to jest dobrze zw tyle nie tyje a mały rosnie bo wszystko zabiera do siebie z przodu tylko brzuszek widac a powiwm niebyłam wcale szczupła bo na starcie miałam 78a teraz 79,5 przy wzroscie 165

Swistak no moj jest na tak, one w żaden sposob nie oddziałują na dziecko. Odciazaja nam stawy i mięśnie. Nawet rano jak wstawalam z łóżka czułam ogromną różnicę. Myślę, że do piatku sie utrzymają i juz z moim stwierdziłam, że w przyszlym tyg pojedziemy znow mnie obkleic i tak raczej do końca juz.

Świstak, tez schudłam teraz w tydzień 2 kg a dziecko przybrało. U mnie cukier w normie na diecie a po krzywej po godzinie miałam prawie 200. Szczerze to nie nazwałabym tego dieta bo jem co 2,5-3 h ale ze słodkości czy tłuściochów nie jem nic.
Dobrze wiedzieć, ze plastry pomagają. A ile się płaci jednorazowo?

Napisane na iPad

eNortjKzUjIyMjU1MFOyBlwwFXoC0Q,,37.png

1usa3e5eqna1rleq.png

reklama
Dzień dobry. jesuuu dopiero wstałam. .. oczywiście polamana i po milionie pobudek w nocy[emoji14]Joani ja dopiero się was uczę,wiec wybacz ignorancje ze wcześniej nie napisałam. jesteś w szpitalu? Dużo dużo zdrówka i żeby wyniki były ok. to przez tą cukrzycę?

ja po krzywej jestem ale wyszło ok. natomiast ciekawi mnie wasze zdanie odnośnie hemoglobiny. .. mam wynik 12.7 wg mnie jest ok a lekarz kazał mi brać żelazo i jak stwierdziła że do końca będę je brała. .. nie służy mi ono w ogóle i biorę co 3 dzień (niezgodnie z zaleceniami).
jakie macie wyniki najnowsze?

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry