reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Persea nie mają w sobie zadnego ketonalu, to są zwykłe plastry mają za zadanie tylko zmniejszać napięcie i obciążenie. Ja mam obklejony brzuch i krzyż. Muszę przyznać, że minęły 2 godziny a ja faktycznie czuję ogromną różnicę przy wstawaniu, siedzeniu. Zmniejszyly napiecie w znacznym stopniu

reklama
Czasami sportowcy mają kolana czy kręgosłup właśnie żeby zmniejszać obciążenie na nadwyrężoną część ciała w tym wypadku obciążony jest krzyż i brzuch.

Wiktorka a kto jest upoważniony do oklejania tymi taśmami? rehabilitant? masażysta?
to te taśmy kinetyczne takie, prawda?

może i ja bym poszukala. ..

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie obkleil fizjoterapeuta jak ktoś z mojego rejonu moge polecic gość zna sie na rzeczy. Tylko ja Wałbrzych/ Świdnica. Doczytalam, ze przeciwdzialaja rozstepom, w piatek mam usg więc moze w przyszlym tyg znow to zrobie? Zobacze, ale dzis czuje sie świetnie:)

Kurde dziewczyny bo powiem wam, że ja juz prawie 10 kg+ i widzę, że faktycznie kregoslug zaczyna to odczuwać coraz mocniej :(
Aria jak sie czujesz?

Wiktorka dzięki juz lepiej ... tzn .... dołem ze tak powiem dalej meczy ale rzyg odpuścił. ...

W każdym razie i tak dałam rade upiec chalki z kruszonka :)

Tak wogole to na jaki czas te plastry starcza ja i ile kosztuje??

Moją małą obklejali ale to rehabilitant jej...
dlatego się zastanawiałam kto ciężarna może okleic. .. mój popyta znajomych bo ma trenerów itp wśród nich także może ktoś kogoś poleci i w sierpniu bym sama się okleila :)
ja mam na plusie 8 :(
a w pierwszej ciąży miałam ponad 30 :(...
ale już chyba nie dobije do takiej wagi... mam nadzieje. ..

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry