reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Ja miałam dziś mały wypadek:hmm: nasz 50 kg podhalaniec biegł i wpadł na mnie. na szczęście zdążyłam ustawić się do niego bokiem więc oberwało moje udo i bok a nie brzuch. Mam nadzieję, że z naszą Malutką wszystko dobrze bo już po tym wypadku kopała.

reklama
Dzidzianapokladzie nie martw sie, dzidzia dobrze chroniona jest:) Twój pies 50 kg wazy? To jak mały cielak! Pokaz zdjecie:)

Aria zdrówka życzę! Ja jeszcze w szpitalu więc mam zadanie 3 razy na dobę liczyć ruchy małej. Pielęgniarka stwierdziła że mała robi sobie dyskotekę:-) skacze po mnie cały czas!

Hej
Ja dziś też średnio spałam, chyba przed 3 zasnęłam dopiero :-\ ale to dlatego, że spałam na działce i tu mamy kanapę a nie łóżko i nie mogłam się dobrze zmieścić :-)
Moje Dziecko od kilku dni jest bardzo aktywne, widać że ma więcej sił, bo brzuch się mocno już unosi :-) jutro wizyta i mam nadzieję, że po niej znowu będę spokojna na 3 tygodnie :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzidzia wspolczuje wypadku ;(
Moj maly.caly czas bardzo aktywny. Czulam go nawet podczas tanca. A niby powinien spac wtedy.
Wybawilismy sie na weselu. Potanczylam, czulam sie super. W chwilach sennosci wychodzilam na dwor i byl luz. Po 5 bylismy w domu. Dzis tesciowa obiadek robi to w sumie wypoczywam.
Moje dziecko pierwszy raz zasnelo beze mnie. Ciezko bylo z ta rozlaka a niebawem czeka mnie szpital i kilka dni bez lobuziary. Czuje ze bedzie ciezko. Oby tylko ona tak fajnie to zniosla jak wczoraj.

Persea moze Twoja mala sie takim sposobem nauczy,ze mamusia nie zawsze moze byc blisko,a jak bedzie wyczekiwac rodzenstwa to pewnie doczekac sie tylko tego nie bedzie mogla:)
Tez bym sobie poszla na wesele mysle ze dalabym rade sie pobawic hehe
My od wczoraj w domku po 3 tyg remontu!!!:)
I nie moglam spac w nocy niewiem czemu,caly dzien sprzatalam mialam pania do pomocy i myslalam ze padne spac wieczorem a tu nie..:)
Teraz tylko kupic dla malego mebelki ale to gdzies za miesiac i musze odebrac wozek ze sklepu bo kupilismy w czasie remontu i zapakowany w sklepie czeka na Nas.

Aria zycze zdrowka,pewnie sie biedna wymeczysz dzis.

Dzidzia ale masz psiora wielkiego pokaz Nam go! Dobrze ze nic Ci sie nie stalo:)

Tekila widze tez masz problemy ze spaniem jak ja,rzadko kiedy przespie kilka godzin

Wiecie co,w pt zwiedzalysmy porodowke w szkole rodzenia w szpitalu i mam caly czas przed oczami te pomieszczenia:D ale nie boje sie porodu przynajmniej narazie,ale cos w glowie sie zadzialo ze widze sale hehe:D

Dziewczyny znalazlam wybawienie na bolacy kregoslup!!! Dzis myslslam, ze umre ani stac ani leżeć ani siedziec. Pomarudzilam mojemu i znalazł mi goscia który podkleil mi brzuch takimi plastrami jsk sportowcy i wam powiem, że kurde niebo, a ziemia. Faktycznie czuć różnicę. Fakt, że musze uważać jak będę sie mylą ale w końcu mnie nie boli :)jesli któraś tez sie z tym.boryka to.polecam!

reklama
Do góry