reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Ja raczej tym co będzie po porodzie się ze mną działo :-) jak słyszę, że tu jedna gorączka, druga krwotok itp to tego się boję :-\
W ogóle to już bym chciała poniedziałek bo mam wtedy wizytę, jakoś tak się dziwnie czuje. Tzn nic mnie nie boli itp ale będę spokojna jak mnie obejrzy :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie już 29 tc a drugi gin u ktorego miałam usg mówi ze 30 u was też maluszki takie ruchliwe cały dzień?

Tekila 85. Ja jak rok temu byłam u ciotki w szpitalu i ją zobaczyłam to się przerazilam. Miała cc byla cała sina i ledwo co mówiła. Właśnie tej cesarki sie boję. Ogólnie operacji. Naturalnego porodu sie nie obawiam

Ja jakos nie myślę o tym na razie. Cały czas myślę żeby dociągnąć do bezpiecznego terminu. Jak ja bym już chciała żeby był wrzesień.
Moja teraz najczęściej kopie rano i wieczorem. I troszkę w trakcie dnia. Ale jeszcze miesiąc temu często kopała. Zastanawiam się, że może już się przestaje mieścić i ma ograniczone ruchy ;)

Cześć :)
Czytam was od początku ale jakoś brakowało mi śmiałości żeby się wkręcić wcześniej, teraz skorzystam z tego że dołączyła Marta ;)
Jestem już mamą 5cio letniej Marysi i aktualnie spodziewam się synka (27tydzien termin na 17.10).
tą ciążę przechodzę zupełnie inaczej niż pierwszą. nie wiem czy lepiej czy gorzej ale zupełnie inaczej ;)
Dodam że z partnerem staraliśmy się 1.5 roku zanim się udało. i że szokiem było dla mnie jak się dowiedzieliśmy ze to jest chłopczyk (w rodzinie mam same dziewczynki- moi rodzice za 6 razem doczekają się wnuka :) )

Mogę tu z wami zostać?

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzidzianapokladzie chyba tak :) Tymon :)

Juz zaczęli go rozpieszczac ;) ubranka, pościel itp. mogą teraz wybierać autka i niebiskie rzeczy ;)
z mojej strony to mają moi rodzice utrudnione zadanie bo córkę rodziłam na Mazowszu a oni mieszkaja na dolnym Śląsku teraz mieszam kolo 80km od nich wiec tez nie najbliżej ale może będą nas częściej odwiedzać[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry