reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Świstak to pewnie dzieciaki testują? Moja zaprosiła koleżanki j testują wózek, fotelik i ubranka, dobrze ze jedna z lalek jest lalkiem to moze nosić ubranka małego:)

reklama
Puka mi dziecko do łazienki i pyta- czyje to spodenki? [emoji23][emoji848]
Mama ma piekielne moce i widzi przez drzwi[emoji23] mama wie wsxystko[emoji23]

Świstak ja kupiłam wózek już pare miesięcy temu:)

Tekila nie ma sensu sie teraz pakować w imprezy, może co najwyżej grilla.

Agica, święta racja. Ja za każdym razem liczę ile to lat bo nie dowierzam ze aż tyle[emoji33]
Moja mam zawsze przenasza równo 12 dni:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wozek moj maz zapakował schował zeby nikt sie nim nie bawił co do ubranek moja cora niechce sie nimi bawic dla mnie lepiej ,mi zostało tylko do kupienia przewijak i kosmetyki dla dziecka wiec troszke juz waszystkiego mam .A ja moja urodziłam dwa tygodnie przed terminem odeszły mi niespodziewanie wody wiec mam nadzieje ze teraz tez tak bedzie porod z zaskoczenia najgorsze jest czekanie jak termin sie zbliza

To napewno koszmar chyba bym oszalała kazała lekarzowi robic cesarke ale niejestem pewna czy jej tym razem jej nie bede miała przez cukrzyce bo sa do tego wskazania mam wizyte w sierpniu u diabetologa wiec posprawdza wyniki badan i powie czy sa wskazania no i co moj gina zadecyduje

Betka wlasnie my nawet zareczeni nie jestesmy :p ale ustalilismy, że slub za 2 lata w czerwcy, termin dokladny bedziemy dopiero dogrywac bo sala bedzie czynna od zimy. Jest mega, klimat super romantyczny wśród pol lawendowych na szczycie góry pośród pól i lasów. Chcieliśmy za rok, ale wolimy poczekac az młoda bedzie chodzić. My to wszystko z dupy strony :p odwrotnie

Hej dziewczyny:) Dopiero trafiłam na Wasze forum. Mam termin na 11.10. I powiem Ci Świstak i Poziomki, że jednak najgorsze z tego wszystkiego to być w zagrożonej ciąży i modlić się żeby odnosić chociaż do 36 tygodnia.

Betka wlasnie my nawet zareczeni nie jestesmy :p ale ustalilismy, że slub za 2 lata w czerwcy, termin dokladny bedziemy dopiero dogrywac bo sala bedzie czynna od zimy. Jest mega, klimat super romantyczny wśród pol lawendowych na szczycie góry pośród pól i lasów. Chcieliśmy za rok, ale wolimy poczekac az młoda bedzie chodzić. My to wszystko z dupy strony :p odwrotnie

To pewnie pięknie dookola tego Waszego miejsca bedzie:) bajkowo...
Dzis pierwsza rocznica a my panele listwy i kafelki latalismy od rana wybrac i kupic...powiedzcie ze romantycznie:D:D
Gdzie nie pojde wszyscy pytaja obcy nawet w firmach budowlanych kiedy dzidzia sie ur:) bo brzuchol duzy

reklama
Hej dziewczyny:) Dopiero trafiłam na Wasze forum. Mam termin na 11.10. I powiem Ci Świstak i Poziomki, że jednak najgorsze z tego wszystkiego to być w zagrożonej ciąży i modlić się żeby odnosić chociaż do 36 tygodnia.
Doskonale cię rozumie bo przy pierwszej ciazy wcale sie niestresowałam a teraz jestem wszystkim przejęta od plamien jakie miałam i teraz cukrzyca w ciaży -boje sie ze za mało jem aby dostarczac odpowiednich witamin małemu .Witam na forum synus czy córcia?

Do góry