reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Z tym przepuszczaniem w kolejce to jeszcze tego niedoswiadczyłam nawet w rosmanie wiec chyba u mnie jest znieczulica .Jesli chodzi o moj cukier to powoli dochodze do tego co moge a czego niemoge jesc jem po 7-8 posiłkow dziennie kłuje sie po kazdym godzinke po najgorsze to ze jak chce gdzies wyjsc to musze sobie szykowac jedzenie do pojemniczkow ale dam rade przeciez to dla malenstwa .A jak tam wasze samopoczucia bo u mnie roznie teraz ostatnio to mi puszczaja nerwy a taka byłam spokojna a i jeszcze w nocy mam skurcze nog biore magnez moze trzeba zwiekszyc dawke ?

reklama
Ja przenaszam minimum tydzien, ciekawe czy synek bedzie chciał wyjsć wczesniej[emoji848]

Jak było u Was? Dzieci rożnej płci rodziły sie inaczej?

Swistak ja tez jestem nerwowa ostatnio poza tym senna ciagle chodze a tak teraz niebardzo mam czas na odpoczywanie,dzis taki luzniejszy dzien

Ooo to podobne daty mamy hehe ale Wy juz 9 lat sie meczycie hehe:D
Lipa bo ani nigdzie jechac jutro ani poswietowac bo bezdomni jestesmy:D:D

To nam w sierpniu 27.08.2005 stuknie 11 lat a w sumie razem 14 jak ten czas szybko leci ,dzis jest super dzien jest czym oddychac bo wczoraj to była tragedia tylko zeby takie lato było w tym roku ,a jak z wozkami kupione bo ja tak kupilismy espiro 3w 1

O my też mamy rocznicę w sierpniu-10 :-) mieliśmy robić przyjęcie ale sobie darujemy, nie będę się stresowała czy będę się dobrze czuła itp :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
My 1 marca mieliśmy 13 lat po ślubie :) a wydaje mi sie ze moze ze 4:) to chyba po urodzeniu dziecka czas zaczyna tak szybko lecieć, człowiek wpada w codzienna rutyne i tylko sie dziwi jak patrzy w lustro :( chociaż ja sie czuje jakbym była po dwudziestce:p

Ja moja przenosiłem 14 dni!!! Masakra!! To juz 10 miesiąc ciazy! Tym razem 2 tygodnie przed terminem prosze:)

Do góry