reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

To pewnie pięknie dookola tego Waszego miejsca bedzie:) bajkowo...
Dzis pierwsza rocznica a my panele listwy i kafelki latalismy od rana wybrac i kupic...powiedzcie ze romantycznie:D:D
Gdzie nie pojde wszyscy pytaja obcy nawet w firmach budowlanych kiedy dzidzia sie ur:) bo brzuchol duzy
Betka przeciez to bardzo romantyczne wkoncu spedziliscie go razem co z tego ze bieganiem po sklepach ale razem wieczorem maz co wynagrodzi

reklama
Dziewczyny nie wiem czy mnie kojarzycie, pislam tu juz kilka razy, a podczytuje was prawie regularnie.
Musze przyznac ze wam skrytosci serca wam zazdroszcze tak pozytywnie ze wasze ciaze tak pezproblemowo wam uplywaja i ze mozecie wiele rzeczy zalatwic, bo ja leze od 12 tygodnia czyli od pierwszego krwotoku.
U mnie ciaza blizniacza z nisko siedzacym lozyskiem przodujacym, przed wczesnymi skurczami, no i zeby nie bylo to dichodza do tego niestety namacalne objawy tych komlikacji bo zalalo mnie krwia niestety juz dwa razy.
Mam przez to wszystko mega strasa, czuje jak bym siedziala na tykajacej bombie, ciezko cieszyc sie ta ciaza.
Mysle powoli zajac sie wyprawka i przygotowaniem pokoiku, zeby zaczac czyms innym mysli niz strachem o maluchy.
Dziewczyny myslicie ze koniec 23 i 5 dzien to jeszcze za wczesnie w mojej sytuacji by kompletowac powoli wyprawke, czy przygotowywac pokoik dla maluchow?
Mieszkam w szwajcarii tu lekarze przebonkuja ze w nagorszym wypadku po pelnym 24 tygodniu, a najlepiej po 25 tygodniu sa w stanie juz cos zrobic by ewentualnie uratowac maluszki.Jak jest w Pl?
Szczerze uczepilam sie tej mysli o konu tego 24 tygodnia i to jeszcze w minimalnym stopniu utrzymuje moje nerwy na powierzchni.

Betka przeciez to bardzo romantyczne wkoncu spedziliscie go razem co z tego ze bieganiem po sklepach ale razem wieczorem maz co wynagrodzi
Swistak nie wynagrodzi bo nawet sami nie mozemy pobyc:/
A moj teraz w sumie w pracy,cos pobakiwal o kolacji ale powiedzialam ze po wszystkim sie gdzies pojdzie bo tyle na glowie ze nie chce mi sie dzis nigdzie ruszac:(

Dzidzia na pokładzie witaj, mam taki 2 ciąże za sobą i miesiące spędzone w szpitalu. Zreszta u mnie więcej ciąż wysokiego ryzyka niż normalnych.

Wiktorka zapowiada sie bajkowo.

Marluna najgorsze przetrwałas, teraz jest szansa na uratowanie dzieci. Ciesz sie z każdego dnia do przodu. Wyprawka dla bliźniąt to spory wydatek i myśle ze powoli powinnaś sie nią zając choć by dlatego żeby mieć zajęcie.

Ja dziś ledwo łażę jakoś tak do dupy, nie mam siły i chęci na nic[emoji19]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Marluna mysle,ze mozesz byc spokojna o malenstwa i juz sobie zaczac kompletowac wyprawke chocby nawet zeby sie nacieszyc i zaczac pozytywnie myslec ze bedzie wszystko dobrze i dzieciaczki beda cale i zdrowe:)
Skup sie na tym co potrzeba bo ja sama mam dla jednego bąbla spoooro jeszcze do kupienia a Ty dla dwójki maleństw pewnie wiecej:) powodzenia
Jak Nas podczytujesz to pisz czesciej:)!

Ja tez dzis jestem jakas zmeczona leze co rzadko mi sie ostatnio zdarza..mecze sie szybko
Wiktorka powodzenia jutro,masz smakową?:p
Troche mdli ale dasz rade;)

reklama
Poziomki bliźniaczki też przenosilas?

Wiktorka fajnie ze chcecie ślub wziąć [emoji4]gratuluję decyzji

Dzidzianapokladzie witaj [emoji4]

Marluna współczuję stresu. A masz już jakieś dzieci? Ja słyszałam coś o 26 tc że już wtedy 90% przeżywa. Ale to taka loteria. Nie żebym straszyła czy coś. Ale jeśli nie masz innych obowiązków pilniejszych to łez dalej w łóżku i kompletuj coś po malu ale przez internet.
Na moim pierwszym wątku była dziewczyna co urodziła bliźniaczki w końcówce 26 tc ale niestety jedna po miesiącu umarła [emoji17]

Do góry