poziomki
mama 00 08 11 13 15
Ann bliźniaki urodziłam równo w 37tc i poród był wywoływany. Posiedzialy by z tydzień więcej spokojnie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Joani ja juz pierwsza wizyte miałam dostałam glukometr i całą rospiske z pielegniarka miałam dwia spotkania .A jakie masz wyniki?Świstak, jak odebralam dzisiaj wyniki pi glukozie, to się za głowę złapałam.. czeka mniej powtórka z rozrywki, jutrto mam diabetologa, zobaczymy co powie.... a czemu masz wizytę dopiero za miesiąc? Ja dzisiaj obdzwanialam i udało mi się na jutrto, bo przede mną z 10 min jakiś urlopowicz odmówił...
Marluna, doszłas jyz daleko, więc teraz z każdym dniem będzie lepiej. Zostaje Ci net, tam wsio kupisz i na spokojnie bez nerwów[emoji6]