reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Dla bliźniąt 36tc to ciąża donoszona. One miały wspólne łożysko wiec i tak cud ze dotrwałam to tego tygodnia. Niestety w pewnym momencie łożysko przestaje sobie radzić z dwójka dzieci i to właśnie był ten moment. Ja chciałam rodzic SN i świadomie podjęłam ta decyzje.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Świstak, jak odebralam dzisiaj wyniki pi glukozie, to się za głowę złapałam.. czeka mniej powtórka z rozrywki, jutrto mam diabetologa, zobaczymy co powie.... a czemu masz wizytę dopiero za miesiąc? Ja dzisiaj obdzwanialam i udało mi się na jutrto, bo przede mną z 10 min jakiś urlopowicz odmówił...

Marluna, doszłas jyz daleko, więc teraz z każdym dniem będzie lepiej. Zostaje Ci net, tam wsio kupisz i na spokojnie bez nerwów[emoji6]

eNortjKzUjIyMjU1MFOyBlwwFXoC0Q,,37.png

1usa3e5eqna1rleq.png

Świstak, jak odebralam dzisiaj wyniki pi glukozie, to się za głowę złapałam.. czeka mniej powtórka z rozrywki, jutrto mam diabetologa, zobaczymy co powie.... a czemu masz wizytę dopiero za miesiąc? Ja dzisiaj obdzwanialam i udało mi się na jutrto, bo przede mną z 10 min jakiś urlopowicz odmówił...

Marluna, doszłas jyz daleko, więc teraz z każdym dniem będzie lepiej. Zostaje Ci net, tam wsio kupisz i na spokojnie bez nerwów[emoji6]

1usa3e5eqna1rleq.png
Joani ja juz pierwsza wizyte miałam dostałam glukometr i całą rospiske z pielegniarka miałam dwia spotkania .A jakie masz wyniki?

AA tak mi się chce coś kolatalo ale zwątpiłam [emoji6] na czczo miałam 117, po godzinie 198 a po 2 h 157.
Wg nowych norm mam nieznacznie poza... co za szajbus pozmieniał te normy a ile z tego powodu ucierpi nieświadomie, wolę nie myśleć... mam nadzieję, że tez glukometr mi dadzą, bo mój Stary już w rozsypce...

1usa3e5eqna1rleq.png

Na czczo do 92 po godz do 180 a po dwoch godz 153 jak dla mnie to powinnas nic nie mowic ze masz glukometr mnie przynajmniej sie nie pytała a idziesz do tego samego co w pierwszej ciazy?

Ann właściwie pomijając silny ból (prawdopodobnie łożysko zaczęło sie odklejać) to nie. Druga urodziła sie pośladkowo ale ze były małe to sprawnie poszło.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Poziomki szacun za urodzenie bliźniaczek naturalnie :) W PL to zazwyczaj jak ciąża bliźniacza to od razu CC, nawet jeśli to nie pierwsza ciąża.

O o cukrze gadacie... ja właśnie kminiłam ile ma być po 1h, bo nie pamiętałam czy do 160 czy 180, a mam 161. Wygooglałam w końcu na stronie o cukrzycy :p

Do góry