reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Nie mogłam wczoraj wejść na BB bo pokazywało mi ze wątek skasowany[emoji35]

Ja wczoraj odebrałam ze sklepu ubranka dla siebie[emoji5]

Wiktorka nie masz wymówki, czas na zakupy :)

Moja mała ma rok i jak tylko sie położę lub usiądę ona MUSI na mnie włazić i oczywiście najlepiej leży jej sie na brzuchu[emoji19] co powoduje ze nie mogę oddychać.

Na pogodę nie mogę narzekać bo jest przyjemnie, trochę padało ostatnio ale w następnym tyg ma już być lepiej.

W mieście to może trochę inaczej traktują kobiety w ciąży i rzeczywiście czasem się zdarzy że przepuszcza w kolejce, ale byłam u rodziców na wsi i pojechałam z mama do miasteczka obok na zakupy, kolejka 10 osób przed nami i nikt się nawet nie zajaknal żeby przepuścić...

Nie raz jak w kasie z pierwszeństwem podchodziłam przed kolejka bo takie miałam prawo to było wielkie oburzenie. Albo jak miałam zły humor to to gadałam na głos ze np facet który stoi przede mną to pewnie cieżko chory bo ciąży nie widzę

U nas dzisiaj słonko swieci chyba tez na jakies zakupy sie wybiorę, znowu uroslam:)

Wiktorka nie zapomnij nas za wieczór panieński zaprosić;)

Poziomki co fajnego sobie kupiłaś? I jak tam Twoje żyły?

2 bluzki, szorty i sukienkę. Nie mogę wogole zdjeć wstawiać [emoji35]

Żyły raz lepiej raz gorzej ale do porodu na cuda nie liczę. Mam nadzieje ze nie bedzie tak jak po ostatnim ze chodzić nie moglam[emoji35]

Tekila takie przytulnie nie zaszkodzi dziecku. Moglabys nawet spać na brzuchu jak ci wygodnie bo mięśnie są mocne i pęcherz plodowy chroni maleństwo.
Także nie martw się

Mnie mój mały w nocy kopnął w brzuch jak do niego poszłam w nocy, ale co zrobić zdarza się.

Bellina pewnie ile nas będzie takich które przenoszą i juz będą chciały urodzić. Ja wolę urodzić wcześniej, a wiem że pewnie mój syn będzie czekał do samego końca.

Poziomki ja też nie narzekam na pogodę. Dziś 15 st
Ja też wchodzę na przód kolejki przynajmniej tych ludzi z koszykami omijam, jak ktoś już zakupy na lade wyłożył to odpuszczam. A oburzenie zawsze musi być. Ale mówię wtedy żeby na drogi raz nie stawali w kolejce która ma pierwszeństwo to nie będą musieli przypuszczać. Tacy są ludzie.
To kasjerka powinna się tym zainteresować a nie milczy jak grób. Pewnie ze strachu.

reklama
Bellina no nie wiem jak mi przyjdzie rodzic 4 kg to sobie współczuję [emoji6]
Mój pierworodny 40+4 i miał 3660 to drugi może być większy ale oby nie [emoji4][emoji4]

Do góry