reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Wiki ja spokojna będę po 26tc tzn spokojniejsza, jeszcze póki jestem w 24tc... dziś się też zeschizowałam bo tak mnie mąż jakoś mocno przytulił , że przycisnął mi brzuszek i się jakoś tak wystraszyłam..później co chwilę patrzyłam czy nic mi nie jest :-) :-) :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiki ja spokojna będę po 26tc tzn spokojniejsza, jeszcze póki jestem w 24tc... dziś się też zeschizowałam bo tak mnie mąż jakoś mocno przytulił , że przycisnął mi brzuszek i się jakoś tak wystraszyłam..później co chwilę patrzyłam czy nic mi nie jest :-) :-) :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To wyobraz sobie co mają dzieciowe mamy tak jak ja. Czesto trzeba dziecko gdzies podniesc. Podczas zabawy nie uwaza, kopnie w brzuch. Wiadomo ze sie zaslaniam ale dostalam nie raz i inne mamy pewnie tez

Jak są juz tak.jak u Was dzieci to pewnie bym sie zeschizowala jakby mi puknelo w brzuchol..wogole ja jestem teraz przewrazliwiona wczoraj wychodze ze sklepu a jakis koles zamiast poczekac az wyjde pcha sie na mnie co najlepsze z butelkami od piw w łapie nie poczekal az ja wyjde pocisk dostał i to taaaki ze uuuu:D sie bede pierdzielić

Ja właśnie wczoraj dostałam od mojej małej z główki w brzuch. Lekko mnie pobolewał. Na szczęście dziecko jest chronione przez wody. A dźwigać , dźwigam normalnie. Tzn każe małej wchodzić na kanapę by nie podnosić z ziemi ;)

Ja też jeszcze nie jestem spokojna. Może troszkę się uspokoje jak mały będzie miał kilogram. Ale mam nadzieję, że większość donosi do 38 tc ;) scenariusz idealny ;)

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Mamy które maja małe dzieci ja was podziwiam! Nawet sobie nie moge wyobrazic jakie zabiegane i zmęczone jesteście a tu jeszcze nowe "w produkcji" moja córa juz jest stara pół dnia w szkole a drugie pół zajmuje sie swoimi sprawami, ja w pracy 4 godziny siedze a i tak wiecznie zmęczona jestem

Betka pogromczyni pijaczków! Chciałabym Cie w akcji zobaczyć :)

Agica ja tez Was podziwiam mamuski ktore juz maja dzieciątka:)
Ty no bo kultury go nie nauczyli czubka:D to musialam krzyczec
Ale mi sie dzis dobrze spalo...ale trzeba wstac isc kotki nakarmic w domu.
Persea mi sie to ostatnio ciagle zdarza ze w markecie mnie przepuszczaja albo w autobusie miejsce zwolnią,tak miło:)

reklama
Do góry