reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Ja tez wolalabym chlod. Brzuch mi wywaliło i teraz nie mam w czym chodzic, dlugich spodni mam duzo, a krótkie jedne i w dodatku nie sa zbyt wygodne

A u nas pada:( Dom próbuje ogarnąć bo w tygodniu po pracy sily brak:(

Poziomki to niefajnie:hmm: zdrowia zycze

Córa ma koleżankę na nocowaniu az sie boje sprawdzic jaki bałagan zrobiły

Ja wróciłam na chwilę z działki zrobić obiad i wracam zaraz z mężem zawieść go tacie i wujowi :-) będziemy pewnie do nocy tam siedzieli, żeby jak najszybciej skoczyć remont!
Gotuje obiad w staniku i majtkach bo nie mam siły nic włożyć... gorąco, parno i jeszcze te opary w kuchni, rety jak ja nie lubię upałów!!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja juz się denerwowałam vo dzieciaki nic prawie nie czułam jakieś 3 ruchy na dobę i jeszcze nie wiedziałam czy to oboje czy tylko syn... ale złożyłam mokrą koszulkę na siebie i je rozbudzilam :)

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez wolalabym chlod. Brzuch mi wywaliło i teraz nie mam w czym chodzic, dlugich spodni mam duzo, a krótkie jedne i w dodatku nie sa zbyt wygodne
Wiki ja wszystko teraz kupuje z gumą w pasie spodniczke spodenki ale tez mam dwie pary spodenek tylko..niewiem juz w czym chodzic,od jutra ma byc kilka stopni mniej niby.
Wiktorka a Twoj pojechal na tą wyprawę?

Betka nie, ale zrobilam mu taką awanture, że az mi głupio. Przemyslalam to i wysylam go teraz sama, za tydzien niby ma jechac zobaczymy.

Tez ostatnio niewiem o co mi chodzilo ale byla awantura...my tak teraz chyba mamy:D

Ja mojego sie pozbylam pojechal na zawody wroci jutro chociaz odpoczne...a siedze u babci to zawsze inaczej niz sama w domu:)

reklama
A mi sie psychoza włączyła :( śniło mi sie ze krwotoku dostałam :( wiem ze to tylko sen ale biegam do kibelka co kilka minut i sprawdzam i jakos energia mi sie skończyła:( jeszcze trzy tygodnie i wakacje:)

Do góry