reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Betka ja robiłam hybrydy u nóg i teraz bede miec na nowo po miesiacu i zrobie tez sobie u rąk, nie wiem czemu wczesniej nie robilam w rękach bo malowanie paznokci samej doprowadza mnie do szału zważając na to, że robie to zwykle tuz przed wyjsciem i zaraz sobie uszkodze, odcisnę itp. A za tydzień czeka mnie impreza jubileuszowa, więc mialam w końcu pretekst :)

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tak samo troche pazury odpoczely mi z trzy msce i dalej robie ale u rąk juz dlugo,nie mam cierpliwosci sama malowac a u nóg nie daje rady ostatnio:)
Wlasnie wrocilam do domu bo bylam robic i pytalam i tez robi u nóg ta laska:)

Ja apropo żelaza, ogólnie to mam zapisane 3 dziennie i tak średnio mi to szło to branie..Ale ostatnio gin mówi do mnie tak- przy porodzie tracisz normalnie krew, nie daj BOŻE krwotok, do tego połóg... chcesz mieć krew przytaczaną czy wolisz łykać tabletki i mieć w miarę dużo krwi w październiku?? No przekonała mnie :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja apropo żelaza, ogólnie to mam zapisane 3 dziennie i tak średnio mi to szło to branie..Ale ostatnio gin mówi do mnie tak- przy porodzie tracisz normalnie krew, nie daj BOŻE krwotok, do tego połóg... chcesz mieć krew przytaczaną czy wolisz łykać tabletki i mieć w miarę dużo krwi w październiku?? No przekonała mnie :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Tekila no niezły argument ;) tez by na mnie podzialal:-) ja biore tylko w witaminie -pregna plus. Zwykle hemoglobine mam ok, ale w poniedzialek ide na badania to sie okaze czy nadal w normie.

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

Kurczę ja nawet nie wiem o jakim serialu Wy mowicie[emoji23]

Ja może po weekendzie sobie zrobię pazury bo aż żal patrzeć. Hybrydki mam wiec nie muszę nigdzie iść robić :)

Zrobiło mi sie zapalenie zyl[emoji24][emoji24][emoji24] oby sie nie pogorszylo[emoji24][emoji24][emoji24]

reklama
Ja mam dosc upałów chce deszczu i zimna!!!!
Bylam dzis na zakupach mojego wykorzystalam chce jechac znow na motor to niech mi tu pomaga..
Robie obiad wlasnie moim robotnikom w domu...mysle ze w przyszlym tyg skonczy sie ten remont i juz bedzie ladnie:)

Do góry