reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Betka ja robiłam hybrydy u nóg i teraz bede miec na nowo po miesiacu i zrobie tez sobie u rąk, nie wiem czemu wczesniej nie robilam w rękach bo malowanie paznokci samej doprowadza mnie do szału zważając na to, że robie to zwykle tuz przed wyjsciem i zaraz sobie uszkodze, odcisnę itp. A za tydzień czeka mnie impreza jubileuszowa, więc mialam w końcu pretekst :)

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tak samo troche pazury odpoczely mi z trzy msce i dalej robie ale u rąk juz dlugo,nie mam cierpliwosci sama malowac a u nóg nie daje rady ostatnio:)
Wlasnie wrocilam do domu bo bylam robic i pytalam i tez robi u nóg ta laska:)

Ja apropo żelaza, ogólnie to mam zapisane 3 dziennie i tak średnio mi to szło to branie..Ale ostatnio gin mówi do mnie tak- przy porodzie tracisz normalnie krew, nie daj BOŻE krwotok, do tego połóg... chcesz mieć krew przytaczaną czy wolisz łykać tabletki i mieć w miarę dużo krwi w październiku?? No przekonała mnie :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja apropo żelaza, ogólnie to mam zapisane 3 dziennie i tak średnio mi to szło to branie..Ale ostatnio gin mówi do mnie tak- przy porodzie tracisz normalnie krew, nie daj BOŻE krwotok, do tego połóg... chcesz mieć krew przytaczaną czy wolisz łykać tabletki i mieć w miarę dużo krwi w październiku?? No przekonała mnie :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Tekila no niezły argument ;) tez by na mnie podzialal:-) ja biore tylko w witaminie -pregna plus. Zwykle hemoglobine mam ok, ale w poniedzialek ide na badania to sie okaze czy nadal w normie.

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

Kurczę ja nawet nie wiem o jakim serialu Wy mowicie[emoji23]

Ja może po weekendzie sobie zrobię pazury bo aż żal patrzeć. Hybrydki mam wiec nie muszę nigdzie iść robić :)

Zrobiło mi sie zapalenie zyl[emoji24][emoji24][emoji24] oby sie nie pogorszylo[emoji24][emoji24][emoji24]

reklama
Ja mam dosc upałów chce deszczu i zimna!!!!
Bylam dzis na zakupach mojego wykorzystalam chce jechac znow na motor to niech mi tu pomaga..
Robie obiad wlasnie moim robotnikom w domu...mysle ze w przyszlym tyg skonczy sie ten remont i juz bedzie ladnie:)

Do góry