reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Patka pilujesz paznokcie u nóg. Grrr
No mam przyjść Tobie upiłowaać? :D

Patka hahaha umarlam:D tyy ja jutro wyczaje babciowe i Ci napisze jak sie nazywają:D sułtanki tam są i sułtany ...i mi opowiada a ja no no ze czaje o co chodzi:D
Pewnie WSPANIALE STULECIE hahahaha ja mam te seriale w jedynm palcu. Babcia nie daje zyc :D

Ann mój 10 dni przed terminem z OM się urodził. 2800 i 53 cm
Teraz tez bym drobinka chciała. ... ale ja wam to mówię i mam nadzieje ze mi się uda ... ja do tp 22 nie czekam najpóźniej 16 rodze i koniec ;)

Betka u rak to ja tez ci 2/3 tyg. Kocham to ;) u nóg tez polecam zwlaszcza teraz kiedy ciężko sie schylac. Ja dziś jade do biedry szukac łóżeczek turystycznych. Niby są w ofercie do 10. Zobaczymy.

Betka u rak to ja tez ci 2/3 tyg. Kocham to ;) u nóg tez polecam zwlaszcza teraz kiedy ciężko sie schylac. Ja dziś jade do biedry szukac łóżeczek turystycznych. Niby są w ofercie do 10. Zobaczymy.
Wiki to rano smigaj najlepiej,bo jak cos takiego jest w ofercie to sie rzucą;)
Ja zle spalam a musze juz wstac isc mieszkanie otworzyc zeby mogli wejsc robic...spaaac mi sie chce teraz!!

Aria to Twoj lubi stulecie widocznie,ja zauwazylan ze jak sie zdenerwuje to maly jak dziki skacze ale jak mocno..tak jak wieczorem a mi wtedy glupio,bo jestem straszny nerwus i przeze mnie Nasze dziecko tez moze takie bedzie..

U mnie odwrotnie, jak jestem zła młoda sie nie rusza, a jak zrelaksowana to skacze. Moj chlop taki nerwus czasem az mam ochote go udusić

reklama
Do góry