reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Betka powiem Ci hit!!! Moi dziadkowie pojechali na wczasy na 3tyg. Dziadek jechał do media markt i kupił dysk do nagrywania.
A ja idiotka dziennie ide nagrać babci 3 seriale hahahahahahhaah
Jakaś niewolnica victoria, dziesięć przykazań i tysiąc i jedna noc. Ja sie tylko modle zebym w jakiś dzien nie zaponiala iść nagrać hahah matko co by to było !?!?! :szok::angry::D:D:D:D:D

reklama
Olaa u nas będzie dwa lata różnicy. Świadomie. Miało być szybciej, ale poronilam w grudniu. Miałabym termin na 1 sierpnia. W każdym razie nigdy nie chciałam jedynka, tylko trójkę z małą różnica wieku. Ale są tu mamy które mają mniejsza różnice wieku. Persea, Anieok [emoji4]

Aria a twój Krystian ile miał? On malutki był. Po terminie był czy wcześniej? Zgadamy się co do porodu.

Wiktorka ale masz prawo do własnego podoba mi się lub nie to normalne. Ale wydaje mi się, że jak ktoś pisze ze określenie "okropne" może być trochę przykre. Wystarczy napisać, że ci się nie podoba.
Oczywiście nie chce gownoburzy. Tak luźne stwierdzenie bo czy tak myślisz czy inaczej mi się nadal podoba [emoji4]

Poziomki ja za to uważam że lepsza cc z konieczności z nienacka niż taka na zimno zaplanowana.

Patka pilujesz paznokcie u nóg. Grrr

Betka no w zeszlym roku prawie 3 miesiace tylko później juz nie ładne byly. Dobrze wyglądają ok 2 miesiące, ale to dlatego że mi u nóg wolno rosną. Jeszcze we wrzesniu zrobie przed porodem, żeby też ładnie wyglądały :)

Oo to dlugo ja u rąk co dwa trzy tyg robie juz sie uzaleznilam i do nóg ostatnio nie sięgnelam i mysle a moze zrobie tez :) dobrze ze mowisz

Patka hahaha umarlam:D tyy ja jutro wyczaje babciowe i Ci napisze jak sie nazywają:D sułtanki tam są i sułtany ...i mi opowiada a ja no no ze czaje o co chodzi:D

reklama
Tekila u mnie kilkanaście razy dziennie się brzuch spina mimo r dwa razy Dziennie magnez biorę, ale chyba taka moja uroda bo z Wiktorem też tak miałam.
Nie martw się, może lyknij magnez jak masz to nie Zaszkodzi.

Do góry