reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Olaaa Mura duża, gondola ogromna, wózek który wjedzie wszędzie i jest nie do zajechania. A który stokke?

Agica[emoji854][emoji9]

Aria tu u nas Brajanow...[emoji23][emoji23][emoji23]

Mi położne zawsze kazały głęboko oddychać i było dobrze. Jak próbowałam zdmuchiwać świeczkę czy jak to sie nazywa zaczynało mi sie kręcić w głowie.

Tekila mnie tez przeraża i dlatego rodząc bliźniaki kiedy widziałam lekarzy zaczynałam od "nie chce cc"[emoji23] ale jak bedzie trzeba.. Lepsze planowane niż z nienacka

Gdyby nie Fb to bym nie miała pojęcia o meczu. Oczywiście kibicuje naszym :)

Nasz syn bedzie nosił imiona Bruno Edgar[emoji8]

Wstawiłam ogory malosolne[emoji12]

reklama
Patka powodzenia moje tez juz sie proszą o uwagę ale nie wiem czy dam rade:( golenie zostawię mężowi ale malowanie paznokci?!
Ja sie mojemu ogolić boje dać.. widziałaś taki film '' teksańska masakra piłą mechaniczną'' ?
Przypuszczam że było by podonie, więc OSZUKAM PRZEZNACZENIE hahaha :yes::yes::yes:

DAŁAM RADE wypiłowane, jeszcze pomalować i gicior :D

Poziomki stokke crusi albo Trailz.

Właśnie szukam sporej gondoli. Żeby mały mógł pojeździć w niej do wiosny. Koleżanka ma babetto Luca i 3 miesięcznego synka juz przeniosła do spacerówki bo ledwo się mieścił w gondoli.

Bruno pięknie :) bardzo mi się podoba.

Mój sie bal mnie ogolić i zamiast golić to glaskal[emoji23][emoji23]

Olaa Mura ma taka gondole ze mój roczniak sie zmieści a stokke tez duża ale o 1/3 mniejsza

reklama
Betka no w zeszlym roku prawie 3 miesiace tylko później juz nie ładne byly. Dobrze wyglądają ok 2 miesiące, ale to dlatego że mi u nóg wolno rosną. Jeszcze we wrzesniu zrobie przed porodem, żeby też ładnie wyglądały :)

Do góry