reklama
G
gość_forum
Gość
zdaje mi się że nawet w piątek na usg nie wiele będzie widać jest po prostu za wcześnie
madziorek30
Fanka BB :)
ja mam wizytę 29,02 i już nie mogę sie doczekać i chyba zadzwonię zeby ja przenieść na trochę wcześniej
Masakra, takich lekarzy powinni wywalac na zbity pysk. Nevka, ja ostatnio czytalam, ze pecherzyk ciazowy widac jak beta wynosi co najmniej 500 (ale to nie zawsze), a najlepiej zeby wynosila 1000-1500. U mnie przy takiej wlasnie becie ~1500 bylo widac pecherzyk ciazowy 6,1 mm i to byl 5t2d, wiec mozesz spokojnie poczekac na swojego gina, jak wroci z urlopu a w miedzyczasie powtorz sobie bete i zobaczysz jak przyrasta, to powinno Cie uspokoic
Gorzej z tym dzwiganiem w pracy, ale moze dopoki l4 nir dostaniesz od rodzinnego to nasciemniaj ze Cie kregoslup boli czy cos, jak pofnodisz te rzeczy, to moze by darowali?
Gorzej z tym dzwiganiem w pracy, ale moze dopoki l4 nir dostaniesz od rodzinnego to nasciemniaj ze Cie kregoslup boli czy cos, jak pofnodisz te rzeczy, to moze by darowali?
neilaaa
Ginekolog nic nie stwierdził... Wielkie pretensje, że tak wczas przyszłam... I dała mi skierowanie na USG w piątek na 10:00 "zobaczymy czy jest pecherzyk, czy moze Pani ma urojenia"... super. Odechciało mi się wszystkiego... powiedziałam jej, że mam prace fizyczna i dźwigam po 12 kg. .. I nie dała mi L4.... :-/ powiedziałam jej ze jak coś ciężkiego dźwigne to boli mnie podbrzusze potem... a ona " cały okres ciąży Panią będzie tak bolec"....
O boże Nevka co to za lekarz ? Tragedia, ja bym odpowiedziała że Panu chyba się uroił zawód lekarza i trzasnęłabym drzwiami. Nawet wyników bety nie skomentował ?
madziorek30
dziewczyny a jak Wasze brzuchy? mój w pierwszej ciąży był praktycznie niewidoczny pojawił sie pod koniec a teraz po domu chodzę juz w spodniach ciążowych a w pracy się mecze ;/ po wyzycie jak zobacze serduszko i wszytko będzie ok to do pracy zaczynam chodzić w ciążowych bo teraz to by już wszyscy się kapneli jak bym w nich wyskoczyła ;p
reklama
marzycielka81
Nevka co to za lekarz. Ja bylam pierwszy raz 3 tydzien i 5 dzien. Ginekolog byl bardzo mily. Ja bym poszla do lekarza domowego.
Sojna jak masz w porzadku ginekologa to sie nie boj. W tamtym tygodniu tez odliczalam godziny do wizyty
Sojna jak masz w porzadku ginekologa to sie nie boj. W tamtym tygodniu tez odliczalam godziny do wizyty