reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Tez zazdroszcze takiej firmy. Ja pracuje 8 h przed komputerem. W poprzedniej ciazyvzamiast udogodnien dokladali mi pracy.

Nevka dziewczyny maja racje niepowinnas dzwigac. Ja nawet malego nie nosze.

Jagus witaj.

Nie moglam spac przez nudnosci. Znowu szczypie mnie pecherz :-( boje sie, ze te nudnosci z powodu zapalenia pecherza. Umowilam sie juz do urologa na wizyte. Ale ona dopiero 25.02

Marzycielka zrób sobie podstawowe badanie moczu bo to prawdopodobnie zapalenie pęcherza i potrzebny jest antybiotyk, lepiej tego nie lekceważyć.

Cześć dziewczyny! Niedobrze mi z nerwów... Nie wytrzymam do tej 16 całą noc nie spałam i śniło mi się że poszłam zrobić siku a w toalecie była trójka dzieci takich malutkich...

Mam to samo, wizyta na 15:20 ale na szczęście jestem w pracy i trochę odciąga mnie to od myśli, bo ciąglę boję się że usłyszę że jest to puste jajo albo że serca nie widać :(

Mnie się ostatnio śniło że już urodziłam i dostałam dziecko jako zapakowany prezent i jak w domu odpakowałam to było dziecko jakiś uchodźców :( aż się obudziłam po tym śnie cała spocona ...koszmar

reklama
Marzycielka zrób sobie podstawowe badanie moczu bo to prawdopodobnie zapalenie pęcherza i potrzebny jest antybiotyk, lepiej tego nie lekceważyć.

Mam to samo, wizyta na 15:20 ale na szczęście jestem w pracy i trochę odciąga mnie to od myśli, bo ciąglę boję się że usłyszę że jest to puste jajo albo że serca nie widać :(

Mnie się ostatnio śniło że już urodziłam i dostałam dziecko jako zapakowany prezent i jak w domu odpakowałam to było dziecko jakiś uchodźców :( aż się obudziłam po tym śnie cała spocona ...koszmar
O moj Boże no to konkret sen :ooo ja też się boję że powie że nie widać żadnej ciąży wogole bo oczywiście żadnych objawów nie mam i teraz się martwię :(

Neila robilam w sobote. Od soboty mam antybiotyk duomox. Tylko dzis znowu gorzej. Jutro rano powtorze badanie moczu, zeby miec aktualny wynik u ginekologa. Powodzenia u ginekologa.

Sonja wytrzymasz juz niedaleko do 16.

Ginekolog nic nie stwierdził... Wielkie pretensje, że tak wczas przyszłam... I dała mi skierowanie na USG w piątek na 10:00 "zobaczymy czy jest pecherzyk, czy moze Pani ma urojenia"... super. Odechciało mi się wszystkiego... powiedziałam jej, że mam prace fizyczna i dźwigam po 12 kg. .. I nie dała mi L4.... :-/ powiedziałam jej ze jak coś ciężkiego dźwigne to boli mnie podbrzusze potem... a ona " cały okres ciąży Panią będzie tak bolec"....

Nevka rany Boskie co za znieczulica :( idz może do rodzinnego,powiedz o co chodzi powinien Ci dać,ja dostałam. Powiedz że masz dużo dzwigania w pracy a ty sie obawiasz o ciąze,który to u Ciebie tydzień ?

Ginekolog nic nie stwierdził... Wielkie pretensje, że tak wczas przyszłam... I dała mi skierowanie na USG w piątek na 10:00 "zobaczymy czy jest pecherzyk, czy moze Pani ma urojenia"... super. Odechciało mi się wszystkiego... powiedziałam jej, że mam prace fizyczna i dźwigam po 12 kg. .. I nie dała mi L4.... :-/ powiedziałam jej ze jak coś ciężkiego dźwigne to boli mnie podbrzusze potem... a ona " cały okres ciąży Panią będzie tak bolec"....
Właśnie boję się że u mnie będzie to samo :/

reklama
Beti - z badan krwi wychodzi, że to 4 tydzień... wyszła 79,9. Poszłam do rodzinnego.. ale okazało się, że żaden lekarz dzisiaj nie przyjmuje... I dopiero będzie w czwartek.. :-(

Do góry