ewelinka10425
Fanka BB :)
Tzn. ja specjalistą nie jestem, ale tak mi mój lekarz tłumaczył, bo poszłam do niego pierwszy raz z betą 56 ;P
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie tak a moja siostra 7t dam znać jak tylko wyjdęRybki, pozazdroscic pieknych widokow. Ja tej zimy zaczelam sie uczyc jezdzic na snowboardzie, ale tydzien pozniej skrecilam sobie kostke w pracy i wszystkie plany wyjazdow poszly do piachu. Ale moze dzieki temu, ze w domu siedzialam to i dzidzia w drodze
Sojna, wiem co czujesz, mnie sie ostatnio snilo ze fasol odstawia numery i nie rosnie, no ale my to juz takie glupie jestesmy, ze sie stresujemy na zapas. Do 16 niedaleko Trzymam kciuki, daj znac po wizycie! Bo z tego co pamietam to u Ciebie poczatek 5t? (Bo na tel nie widze suwaczkow)