reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
ja byłam ostatni tydzień stycznia w białce t. jeździłam na nartach dość intensywnie, kilka upadków kończących się na szczęście siniakami, nie wiedziałam nic o ciąży, to był 4tc

Nevka ja wczoraj własnie byłam u rodzinnego powiedziałam o co kaman i dała bez problemu na dwa tygodnie :)

Cześć dziewczyny! Niedobrze mi z nerwów... Nie wytrzymam do tej 16 całą noc nie spałam i śniło mi się że poszłam zrobić siku a w toalecie była trójka dzieci takich malutkich...

Rybki, pozazdroscic pieknych widokow. Ja tej zimy zaczelam sie uczyc jezdzic na snowboardzie, ale tydzien pozniej skrecilam sobie kostke w pracy i wszystkie plany wyjazdow poszly do piachu. Ale moze dzieki temu, ze w domu siedzialam to i dzidzia w drodze :D :D :D

Sojna, wiem co czujesz, mnie sie ostatnio snilo ze fasol odstawia numery i nie rosnie, no ale my to juz takie glupie jestesmy, ze sie stresujemy na zapas. Do 16 niedaleko :) Trzymam kciuki, daj znac po wizycie! Bo z tego co pamietam to u Ciebie poczatek 5t? (Bo na tel nie widze suwaczkow)

Rybki, pozazdroscic pieknych widokow. Ja tej zimy zaczelam sie uczyc jezdzic na snowboardzie, ale tydzien pozniej skrecilam sobie kostke w pracy i wszystkie plany wyjazdow poszly do piachu. Ale moze dzieki temu, ze w domu siedzialam to i dzidzia w drodze :D :D :D

Sojna, wiem co czujesz, mnie sie ostatnio snilo ze fasol odstawia numery i nie rosnie, no ale my to juz takie glupie jestesmy, ze sie stresujemy na zapas. Do 16 niedaleko :) Trzymam kciuki, daj znac po wizycie! Bo z tego co pamietam to u Ciebie poczatek 5t? (Bo na tel nie widze suwaczkow)
Dokładnie tak :) a moja siostra 7t :) dam znać jak tylko wyjdę :)

reklama
Do góry