reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Asik, czyli cora jak u mnie[emoji6] ja mam prawie wszystko i ominą mnie zakupy tym razem [emoji57]

Ja juz także nie mogę leżeć na płasko, bo zaczynają się uciski i nie mogę potem wstać i potrzebuje czasu na rozchodzenie. Wtedy człapie jak kaczka...

eNortjKzUjIyMjU1MFOyBlwwFXoC0Q,,37.png

1usa3e5eqna1rleq.png

reklama
joani - ooo to parka jak u nas :) tylko u mnie dużo większa różnica wieku będzie. Na dniach mają przywieść nowe meble do pokoju dla syna (mąż musiał z gabinetu się wynieść)i będę mogła powoli odnowić stary pokój po synku dla córci (zostawiam jego stare meble), to będę mogła ściągnąć ciuszki ze stryszku i zobaczyć co do mne wróciło a co muszę dokupić.

hehe etap kaczki :D uśmiałam się :p U mnie dochodzi jeszcze ból biodra i drętwienie nogi....

ja jak pochodzę pół dnia sprzątam albo coś i położę się to potem nie mogę wstać tak mnie plecy napierdzielają..

Ja przy poprzedniej ciazy mialam plan urodzić w wannie, z relaksacyjna muzyczka i bez znieczulenia ale niestety mojej miałej sie nie spieszyło i mialam poród wywoływany bez waniusi i muzyczki z oksytocyna:( po6 godzinach i 2 cm rozwarcia polozna sama przytargala anestezjologa i zaproponowali znieczulenie bo wiedziała ze to jeszcze troche potrwa i nie bede miała sily przeć. I dzieki jej za to bo urodziłam po 20 godz.
Tym razem mam plan:) w drodze do szpitala bede dzwonić żeby anestezjolog ze znieczuleniem na rejestracji juz na mnie czekał albo nie rodzę!!!

Dzien dobry kobietki:) a ja jakos z łóżka wygramolić sie nie moge:( s noc spac nie mogłam a od 6 pies mnie budzi :mad:
Tez zaczęły plecy mi dokuczać mialam nadzieje ze to dopiero pod koniec ale niestety:( i pogoda jakaś do dupy. Moze lepiej cos zjem to mi sie poprawi:) miłego dnia :)

Agica z tymi plecami.to.przerypane ja jak pochodze za duzo albo.za wielkie sprzatanie sie wezme to ledwo chodze wyprostowac sie nie moge..
Moj mnie obudzil o 6 i bylam spiaca a nie moglam dalej zasnac teraz bede chodzic zamulona:p pol dnia
U mnie cieplo wrocilo tak duszno jest od wczoraj..

reklama
Betka wracaj do łóżka i odpoczywaj:) a ja szybka kawa i do pracy lecę, jeszcze jutro i weekend:) musze sie wybrać na zakupy bo znowu uroslam! Brzuch no to wiadomo ale dziewczyny jakie ja mam uda:szok: o tyłku juz nawet nie wspomne:hmm:

Do góry