reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Cześć :-) ja mecz oglądałam czytając jednocześnie książkę :-) nie mogę się tak denerwować :-) :-) :-)
Byłam właśnie na 30 min marszu i jestem ciekawa czy będę mogła chociaż w tej formie się ruszać :-) brakuje mi biegania i w ogóle ruchu, no więc zobaczymy :-)

A mam pytanie, na kiedy planuje już robić takie duże zakupy dla dzieci?W sensie , żeby już mieć wszystko? Bo nie wiem czy robić w lipcu czy czekać do sierpnia..albo i września?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tekila kUpuj jak tylko najdzie Cie ochota:) ja jakos sie obijam tym razem ale pamietam ze w pierwszej ciazy byłam tak podekscytowana ze wszystko mialam juz pod koniec 4 msc! Łóżeczko stało gotowe od 5! Przed samym porodem musiałam pościel jeszcze raz wyprać! Tym razem nie szaleje ale pewno bliżej porodu wpadnę w szał zakupowy:)
Nie ma co czekać do ostatniego momentu bo w wielkim brzucholem zle sie lata po sklepach a i maluszek moze sie szybciej urodzić:)

Ja praktycznie do ubrania mam wszystko, fotelik też mamy nowy, wygrałam na loterii i dokupie tylko bazę isofix. Szczere polecam, z pasami nie trzeba się szarpać i tylko kliknąć wystarczy i już.
Czeka nas remoncik pookoju dla dzieci ale to zav2 miesiące. Jakieś pierdoly do szpitala jrszcze kupię i laktator.

W 1. Ciąży też dość szybko kupilismy rzeczy. Potem wszystko na raz to spory wydatek,wuec można podzielić duże zskupy. Łóżeczko nowe czy wózek muszą trochę postać i wywietrzyc się[emoji6]

eNortjKzUjIyMjU1MFOyBlwwFXoC0Q,,37.png

1usa3e5eqna1rleq.png

Tekila i ja nie mam nic wiecej, ale chyba po malu zaczne kupować. Przegladalam jeden sklep w necie uporzadkowalam koszyk i wyszlo ponad 200 zl. A niby nic konkretnego nie kupilam. Wiec chyba zamowie, faktycznie seriami łatwiej wydac pieniądze niz wszystko na raz

Cześć :-)
A mam pytanie, na kiedy planuje już robić takie duże zakupy dla dzieci?W sensie , żeby już mieć wszystko? Bo nie wiem czy robić w lipcu czy czekać do sierpnia..albo i września?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

My planujemy w drugim tygodniu lipca. będziemy po urlopie i jedziemy jeszcze do teściowej do Tarnowskich gór to zrobimy już wszystkie zakupy... Porównywalam wczoraj ceny np pieluch tetrowych u nas i w pl i się okazuje że 4x tańsze... Wiec będziemy korzystać... Potem może być już mi ciężko chodzić po sklepach... Pod koniec lipca będziemy już przygotowywać pokoik dla małej (malowanie, meble) to tym wtedy się zajmę :)
A różnie bywa... Jak już teraz mam problemy z ciążą, to nie daj boże dzidzia będzie chciała szybciej wyjść to zostanę bez niczego...

Dzisiaj upał u nas.. Juz od dawna tak nie było... Ostatnie tygodnie były deszczowe i zimne :(

Wyszłam żeby syna na busa zaprowadzić i myślałam że do domu nie dojdę... Słabo mi się robi.... Co to będzie potem [emoji32] [emoji32]

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aga faktycznie ty cos slabo znosisz to wszystko. Przyznam, ze mi w tym roku upaly jeszcze az tak nie przeszkadzają, pewnie za kilka dni zaczną :p wczoraj ustalilam jeszcze z lekarzem, ze bede chciala znieczulenie do porodu

Do góry