Tola81
Fanka BB :)
Brawo Bellina.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiktorka mówię stricte o ochronie krocza. Położna wie kiedy bieleje i pęknie. A da się urodzić bez nacięcia i bez pęknięcia i o tym mówiłam ale tu już potrzebne ćwiczenia przed porodem, odpowiednia pozycja i zapewne masaż podczas.Bellina wlaśnie moja położna mowi, ze lepiej dac die naciąć. Jesli tego sie noe zrobi pochwa moze pęknąć np w gwiazde lub az do odbytu co moze skutkować wypadaniem macicy lub pozniej nie trzymaniem moczu czy bolem podczas współżycia. Wiec ja jestem pewna, ze bede chciala tego no i znieczulenie tez bym chciala. U nas w szpitalu daja znieczulenie tylko wczesniej trzeba do aneztezjologa pojsc
Któraś chętna??? Zapraszam
Taka jestem zdolna że aż
Mam straszne duszności, znaczy się nie mogę normalnie złapać oddechu, męczy mnie to strasznie, wiec wymyslilam wczoraj ze pojedziemy na basen. I... To był głupi pomysł, duszno, śmierdzi chlorem... A popływać mi nie dało bo mi brzuch ciągną w dół serio, myślałam że to nic nie wpływa na to a jednak Hihi
Hej. Miałam takie klucie czasem w pierwszej ciąży i teraz z bliźniakami też mam. Na szyjkę wtedy to nie miało wpływu wiec wierze ze i teraz nie ma. Ale za to mnie w pachwinach strasznie ciągnie i boli.. a was?
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
Będzie ciężko przeżyć to latoAga przyjemnego odpoczynku..
Ja mam jazdy ciagle z tymi atakami dusznosci w pt w kinie tez zalalam sie potem powietrza mi brakowalo duszno jak niewiem..w autobusie czy aucie nie wspomne albo wczoraj w sklepie:/ a pogoda taka przyjemna i wiaterek jest.. to jak upaly sie zaczna chyba z domu nie wyjde