Tola81
Fanka BB :)
Brawo Bellina.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiktorka mówię stricte o ochronie krocza. Położna wie kiedy bieleje i pęknie. A da się urodzić bez nacięcia i bez pęknięcia i o tym mówiłamBellina wlaśnie moja położna mowi, ze lepiej dac die naciąć. Jesli tego sie noe zrobi pochwa moze pęknąć np w gwiazde lub az do odbytu co moze skutkować wypadaniem macicy lub pozniej nie trzymaniem moczu czy bolem podczas współżycia. Wiec ja jestem pewna, ze bede chciala tego no i znieczulenie tez bym chciala. U nas w szpitalu daja znieczulenie tylko wczesniej trzeba do aneztezjologa pojsc
Któraś chętna??? Zapraszam
Taka jestem zdolna że aż![]()
Mam straszne duszności, znaczy się nie mogę normalnie złapać oddechu, męczy mnie to strasznie, wiec wymyslilam wczoraj ze pojedziemy na basen. I... To był głupi pomysł, duszno, śmierdzi chlorem... A popływać mi nie dało bo mi brzuch ciągną w dółserio, myślałam że to nic nie wpływa na to a jednak
Hihi
Hej. Miałam takie klucie czasem w pierwszej ciąży i teraz z bliźniakami też mam. Na szyjkę wtedy to nie miało wpływu wiec wierze ze i teraz nie ma. Ale za to mnie w pachwinach strasznie ciągnie i boli.. a was?
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
Będzie ciężko przeżyć to latoAga przyjemnego odpoczynku..
Ja mam jazdy ciagle z tymi atakami dusznosci w pt w kinie tez zalalam sie potem powietrza mi brakowalo duszno jak niewiem..w autobusie czy aucie nie wspomne albo wczoraj w sklepie:/ a pogoda taka przyjemna i wiaterek jest.. to jak upaly sie zaczna chyba z domu nie wyjde